Junior nasázel Sousedovicím pět branek

0

Tým z krajského přeboru si hladce poradil se Sousedovicemi, hrající o úroveň níže v I.A sk. A.

Junior Strakonice  -  Sousedovice   5:1   (3:0) – 13.6.2020 , 18,00 hod.

Sestava Junior - první poločas: Lízal – Kočí, Němeček, Říha, Peroutka – Sládek, Funda, M.Šrámek,Petráň – Zoubek - Nosek.

Sestava Junior - druhý poločas: Lízal – Kočí, Němeček, Říha, Peroutka ( 60 min. Boukalík ) – Sládek, Funda, Šimek, Čapek – Zoubek ( 65 min. Fábera ) - Máška.

Rozhodčí – Frček

Střely celkem – 8 : 8

Z toho na bránu – 6 : 2

Rohy - 6 : 4

Branky – Němeček, Zoubek, Sládek, Nosek, Kočí  -  Linhart.

 

První šanci měli hosté a to hned v 5. minutě, když po rohovém kopu hlavičkoval M. Glazunov, ale Lízal byl pozorný. V 10. minutě po přímém kopu Sládka dává hlavou Zoubek vedoucí gól - 1 : 0. Ve 35. minutě Sládek přímo z rohového kopu navýšil vedení na 2 : 0. V 39. minutě byl ve vápně faulován Nosek a sám penaltu proměnil - 3 : 0. Druhý poločas se hosté opět dostali jako první do šance, když po chybné rozehrávce v obraně šel sám M. Glazunov , ale Lízal mu šanci zmařil. V 61. minutě měli hosté výhodu přímého kopu z vápna, ale Linhart přestřelil. V 71. minutě po centru Mášky se prosadil Němeček a navyšuje na 4 : 0. V 84. minutě si na Boukalíkův rohový kop naběhl Kočí a dává hlavou na 5 : 0. Hosté v závěru přeci jenom výsledek korigovali Linhartem na konečných 5 : 1 

 

Autor: Cibulka Jiří

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou