Turnaj "Fotbal spojuje": Nová Ves bere další výhru

0

Viktor Svoboda poprvé pokořil novoveskou branku, Nová Ves ale suverénně kráčí za výhrou v turnaji.

Nová Ves si zadělala v Ledenicích na výhru již v prvním poločasu. Po přestávce tempo hry v horkém odpoledni trochu opadlo a domácí Viktorem Svobodou dokázali vstřelit jako první tým v turnaji branku do Batizalovy svatyně. Ve druhém utkání byli hosté v Mladém první poločas herně lepší, ale paradoxně dvakrát inkasovali v samém závěru z brejkových situací, což bylo pro výsledek utkání nakonec rozhodující. Po přestávce byl aktivnější pro změnu domácí tým, ale soupeř z Bukovska dokázal snížit. Ve snaze vyrovnat vrhl útočné síly do útoku, ale domácí dokázali využít přechodů do otevřené obrany pojišťovací brankou.

 

3. kolo:

Ledenice - N. Ves 1:5 (0:4)

Branky: 48. V. Svoboda - 25. a 45. Jiránek, 5 Pech, 37. Janeček, 84 D. Vávra. Rozhodčí: Dimitrov, bez karet.

Ledenice: Vítek - Volf, Stránský, Kubec, Fošum, Babka, Čermák, Princl, Šrajer, P. Svoboda, Kadled, střídali Winkler, Mařík, V. Svoboda, Kožant, Havelka, Štrosser.

N. Ves: Bartizal - Žoček, Pech, Novák, Janeček, F. Vávra, Holý, Šulčík, Havel, Jiránek, Trejbal, střídali: Boháč, Graman, Beneš, D. Vávra

 

Mladé - D. Bukovsko 3:1 (2:0)

Branky: 41. a 44. Linhart, 85. Vokáč - 75. Chochol. Rozhodčí: Zabilka, bez karet.

Mladé: Pokorný - Drábek, Šťastný, König, Pavlík - Pešek, Kočvara, Červený, Vokáč - Moudrý, Linhart, střídali: Novotný, Kotzina.

D. Bukovsko: Miřátský - Hruška, Kotyza, Bártík, Kokeš - Maruška, Podhradský, Chochol, Jansa - Cihla, Zahradník, střídali: Mach, Wimer, Malecha, Svoboda.

 

Tabulka:

1. N. Ves 3-0-0 17:1 9

2. Mladé 2-0-1 6:8 6

3. D. Bukovsko 1-0-1 4:5 3

4. Ledenice 0-0-2 3:8 0

5. Hrdějovice 0-0-2 2:10 0

 

Střelci: 4 - D. Vávra (N. Ves)

 

Další program:

3. kolo:

pátek 19.6., 18:00, Hrdějovice - Mladé

sobota 20.6., 17:00, D. Bukovsko - Ledenice


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou