Chystá se další ročník Ústrašínského Mundialu!

0

Letošní ročník se uskuteční 4. července!

Na turnaj se můžete přihlásit ZDE!

 

Místo konání: travnaté hřiště FC Ústrašín

 

Počet hráčů: 4 + 1

 

Hrací doba: V základních skupinách 2 x 11 min a v play off 2 x 13 min.

 

Soupisky: Na soupisce jednoho týmu může být maximálně 15 hráčů. Soupisku vyplní zástupce jednotlivých mužstev při prezentaci. Nesmí být doplňována!

 

Prezence: U pořadatelů turnaje od 7:45 do 8:15.

 

Systém turnaje: Turnaj je určen pro 24 mužstev, rozdělených do 4 skupin po 6 týmech. Skupiny A, B, C a D odehrají své zápasy od 8:30 do 15:00 Z každé základní skupiny postupují první 4 mužstva do play off, které začíná osmifinálovými zápasy, které budou odehrány od  15:30 hod. Následně se postupuje klasickým pavoukem až do finále.

 

Play off se hraje KO systémem. Vítěz postupuje do dalšího kola, poražený vypadává. V případě nerozhodného výsledku se neprodlužuje, následuje série 3 pokutových kopů. Když ani ty nerozhodnou pokračuje se v PK vždy po jednom střelci z každého mužstva do rozhodnutí.

 

Ceny: Pořadatelé připravily věcné ceny pro první čtyři mužstva a nejlepšího střelce.

 

První mužstvo obdrží putovní pohár.

 

Těšíme se na vás!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou