Report: Kamenný Újezd "B" - TJ Dívčice

0

Fotbalisté Dívčic porazili v přátelském utkání rezervu Kamenného Újezdu 3:0. 

Úvodní minuty patřily především hostům. Ti se snažili dlouhými nákopy překonat domácí obranu, ale většina přihrávek byla až příliš nepřesná. Poté převzali otěže zápasu domácí fotbalisté, ale k jejich vlastní smůle nedokázali pořádně vystřelit na brankáře Trčku. Asi ve 25. minutě rozehráli dívčičtí rychlý aut, Valenta poslal načechraný centr na Stanislava Rejdala a ten už něměl problém dostat míč do sítě. Domácí se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale ani několik rohových kopů nevedlo k vážnějšímu ohrožení brankáře. Po zbytek poločasu sledovali diváci spíše nepřesné přihrávky na obou stranách. 

Do druhé půle poslal trenér Maňhal do útoku Strnada. A bylo to jeho eso, neboť rozhodl zápas. Dívčice byly po gólech hladový, ale většinou vše ztroskotalo na zbrklém zakončení. Druhou branku zápasu vstřelil v 65. minutě Václav Strnad, když svou tvrdou střelou nedal domácímu gólmanovi šanci. Definitivní tečku za zápasem udělal v 72. minutě opět Václav Strnad, který se po perfektní přihrávce Valenty dostal k míči a ve skluzu rozvlnil síť potřetí. Dívčice měly v samotném závěru ještě dvě šance, další branku ale nepřidaly. Kameňák se snažil s výsledkem ještě něco udělat, ale vždy ztroskotal na finální přihrávce. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou