Přihlášky do Pivovary Lobkowicz esport ligy stále běží a mužstva přibývají. Přihlaste se i vy, sehrajte zajímavá utkání se soupeři z vašeho kraje, staňte se krajským mistrem a získejte zajímavé ceny

0

Počet přihlášených mužstev do Pivovary Lobkowicz esport ligy neustále přibývá. Díky dostatečnému počtu hráčů jsme se rozhodli pro systém krajských soutěží. Hráči ze stejného kraje reprezentující svůj klub v reálném fotbale se střetnou proti sobě a vzejde z nich krajský mistr. Tento systém soutěže tak nabídne řadu atraktivních zápasů, kdy proti sobě budou hrát soupeři, kteří se potkávají na zeleném pažitu.

Přihlášených mužstev je již mnoho, to však neznamená, že se nemohou přihlásit další. Nenechte si ujít tuto unikátní možnost, kdy se můžete utkat s hráči, kteří proti vám nastupují i ve fotbalových zápasech. Všechna přihlášená mužstva do tohoto ročníku budou mít navíc jistotu účasti v nejvyšší krajské soutěži pro nadcházející ročník. Snažíme se pro krajské vítěze zajistit také možnost, kdy budou moci změřit své síly s některým z profesionálních hráčů.

 

Nejlepší krajské týmy mohou získat zajímavé ceny v podobě piva od hlavního partnera soutěže, kterým je společnost Pivovary Lobkowicz Group (PLG - 7 regionálních pivovarů: Rychtář, Klášter, Ježek, Vysoký Chlumec, Uherský Brod, Černá Hora, Protivín-Platan).

 

Základní hrací podmínky

 

1.   Hráč musí mít tzv. PS Plus členstvi, aby mohl hrát online.

 

2.   Zápasy se budou hrát s volně dostupnými týmy ve hře. Využití FIFA Ultimate team (FUT) je možné pouze po dohodě obou hráčů/týmů před samotným zápasem. Soupisky standardních týmů musí zůstat původní, změny nejsou povoleny. První porušení tohoto pravidla znamená kontumaci zápasu, druhé vyloučení z ligy. 

 

 

Jak se do soutěže přihlásit

 

1.   Zaregistrovat se na fotbalunas.cz   (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/)

 

2.   Požádat v sekci Nastavení - Můj klub (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/muj-klub/) o roli „Hráč“ a nechat si jí schválit. Podmínky a popis k rolím najdete přímo v registrované sekci. Pro urychlení schválení je vhodné uvést i mobilní spojení, aby se s vámi administrátoři mohli v případe nejasností spojit.

 

3.   Požádat v sekci „Můj klub“ o roli  „eSport“

 

4.   Na adresu esport@fotbalunas.cz pošlete z emailu, který jste použili k registraci, vaší přezdívku ze sítě PlayStation Network, ta bude přirazena k vaší eSport roli. Pouze uživatelé s přiřazenou přezdívkou mohou nastupovat za klub v rámci Pivovary Lobkowicz esport ligy!

 

 

Představení regionálního pivovaru Rychtář

Pivovar

Rychtář je celorepublikově oblíbená značka piva. Pivovar byl v Hlinsku v Čechách založen v roce 1913. Původně akciový pivovar byl v roce 1948 znárodněn a stal se součástí Horáckých pivovarů a později Východočeských pivovarů. Pod názvem RYCHTÁŘ byl poprvé stočen do lahví 12% světlý ležák v roce 1981. Řada investičních a rekonstrukčních akcí, které postupně měnily a mění vzhled pivovaru a jeho technologické vybavení, umožňují uspokojit stálý zájem všech příznivců o prvotřídní, klasicky vyráběné pivo. Pivovar Rychtář jako jeden z mála pivovarů u nás používá hlávkový chmel ve své přírodní podobě.

 

Pivo Rychtář

Rychtář je stejně jako pivo tohoto jména zárukou poctivosti, spokojenosti a prosperity našeho venkova. Tradiční české vesnice a malá města v čele s Rychtářem vzkvétají a dodávají nám na klidu, pohodě, důležitosti i sebevědomí. Pivo Rychtář je vařeno tradičním dvourmutovým způsobem, kvasí v otevřených spilkách a leží v ležáckých tancích. Pivo vyráběné s takovým fortelem a se skutečným respektem k tradičnímu řemeslu tak ocení především skuteční pivní znalci.

Poctivé, tradičně vařené pivo, chmelené hlávkovým žateckým chmelem


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou