Hraješ FIFU? Přihlas se do Pivovary Lobkowicz esport ligy, poměř síly s reálnými soupeři a vyhraj zajímavé ceny

0

Z našeho aprílového článku vzešel reálný nápad, který jsme zrealizovali a vznikla eSport fotbalová liga, jejímž hlavním partnerem se staly Pivovary Lobkowicz. Nyní představíme několik základních informací.

V první řadě si připomeňme, jak se do soutěže můžete registrovat:

 

1.   Zaregistrovat se na fotbalunas.cz   (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/)

 

2.   Požádat v sekci Nastavení - Můj klub (https://fotbalunas.cz/registrovana-sekce/muj-klub/) o roli „Hráč“ a nechat si jí schválit. Podmínky a popis k rolím najdete přímo v registrované sekci. Pro urychlení schválení je vhodné uvést i mobilní spojení, aby se s vámi administrátoři mohli v případe nejasností spojit.

 

3.   Požádat v sekci „Můj klub“ o roli  „eSport“

 

4.   Na adresu esport@fotbalunas.cz pošlete z emailu, který jste použili k registraci, vaší přezdívku ze sítě PlayStation Network, ta bude přirazena k vaší eSport roli. Pouze uživatelé s přiřazenou přezdívkou mohou nastupovat za klub v rámci Pivovary Lobkowicz esport ligy!

 

Pivovary Lobkowicz eSport liga bude probíhat ve stejném formátu, jako znáte u klasických zápasů. Každá liga tedy bude mít svoje rozlosování, reporty, ohlasy k utkání, tabulky, nejlepší střelce a tak dále. Budete moci dokonce tipovat, jak zápasy dopadnou.

 

 

Základní hrací podmínky

 

1.   Hráč musí mít tzv. PS Plus členstvi, aby mohl hrát online.

 

2.   Zápasy se budou hrát s volně dostupnými týmy ve hře. Využití FIFA Ultimate team (FUT) je možné pouze po dohodě obou hráčů/týmů před samotným zápasem. Soupisky standardních týmů musí zůstat původní, změny nejsou povoleny. První porušení tohoto pravidla znamená kontumaci zápasu, druhé vyloučení z ligy. 

 

Ač jsme příznivci běhání po zeleném pažitu, moderní technologie podporujeme a věříme, že i vám přijdou v této komplikované situaci vhod.

 

ČTĚTE TAKÉ: Ze svazu uniklo, jak se dohrají amatérské soutěže 

 

V následujících článcích postupně představíme podrobnosti ke kvalifikaci, včetně termínů, rozlosování a také předpokládaného startu nultého ročníku Pivovary Lobkowicz esport ligy jako celku.  Neslibujeme, že bude všechno od začátku fungovat na jedničku, ale proto je tu nultý ročník a my uděláme všechno, aby vás bavilo reprezentovat klub i v esport sekci.

 

Nehrajete FIFU vy osobně, ale máte v kabině kamaráda, kterého hra baví? Neváhejte mu o naší soutěži říci, ať má i váš klub zastoupení. Třeba kamarád vyhraje soudek piva a rozdělí se s vámi.

 

Pokud budete mít k naší horké novince Pivovary Lobkowicz esport liga dotazy, nápady nebo jiné připomínky, využijte k tomu naší hlavní komunikační adresu esport@fotbalunas.cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou