Čimeličtí v přípravě narazili v Sousedovicích

0

Zápas se Čimelickým nepovedl asi zcela dle jejich představ, zejména díky tomu, že k zápasu dorazili v osmi lidech. I přes výpomoc hráli celý zápas o deseti, a to se na hče i výsledku projevit muselo.

FC Westra Sousedovice - SK SIKO Čimelice - 6:1   (1:0)

 

Branky: Duba L., Duba F., Vaněček 2, Mikeska, Linhart - Nosek

Sousedovice: Frýda-Brynda, Hrach, Krejčí, Linhart, Vaněček, Duba F., Mikeska, Pleša, Marcinko, Duba L.
Trenér: Jiří Slabý

Čimelice: Zelenka - Smola, Listopad, Bednařík, Kuchejda, Nosek, Muzika, Nekl, Bašta, Hovorka
Trenér: Rostislav Grossmann

 

V dalším zápase se Čimeličtí utkali s Westrou Sousedovice. Největším problémem ale bylo to, že se hosté dostavili pouze v 8 lidech, a tak na poslední chvíli přemluvili dva známé fotbalisty Smolu a Muziku, aby s nimi odehráli přípravné utkání. Přesto ale nastoupili pouze v deseti hráčích. Začátek utkání byl zcela vyrovnaný, naopak čimeličtí měli trochu navrch, ale branku se jim vstřelit nepodařilo, i když šance měli. V 19.minutě pak sousedovický L. Duba vstřelil první branku, ale na hře se poté nic nezměnilo.Do konce poločasu se již stav neměnil.

 

Již na začátku druhé půle domácí ve 48.minutě zvýšili stav na 2:0 zásluhou F. Duby. Čimeličtí se pak sice snažili, ale v oslabené sestavě nedokázali soupeře přehrát. Postupem času docházelo u mužstva k úbytku sil, a tak v 51. minutě Vaněček vstřelil třetí branku. V 57. minutě čtvrtou branku přidal Mikeska. V 59. minutrě sice čimelický Nosek snížil stav na 4:1, ale to bylo ze strany Čimelic vše. V 78. minutě opět skóroval Vaněček a v 80. minutě stanovil konečný výsledek na 6:1 Linhart. Vzhledem k tomu, že SIKU scházelo 8 hráčů ze základu, pak je tento výsledek jasný.

 

Autor: Josef Ťupa


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou