Zápasy Junioru v rámci zimního turnaje ve Strakonicích

0

Juniorští mladíci na turnaji pokračují ve střídavých úspěších. Zatímco před týdnem přejeli vlastní dorost, Vimperští byli o týden později nad jejich díly.

Junior Strakonice  -  Junior dorost   5 : 0   ( 1 : 0 );  22. 2. 2020

 

Sestava Junior

Lízal – Kočí, M.Kostka, Říha, Peroutka – Máška, Němeček, T.Zelenka ( Baloušek P. ) Petráň – V. Šrámek, Juhaňák

Rozhodčí - Tomáš Kostka

Střely celkem – 14 : 9

Z toho na bránu – 8 : 4

Rohy  - 4 : 2

Branky – Petráň 2x, Baloušek P., Máška, M. Kostka  -  Šourek – neproměněná penalta

 


První poločas zcela vyrovnaný a jediný brankový úspěch přišel ve 13. minutě, když V. Šrámek uvolnil do vápna Petráně, ten se nerozpakoval a přesně zamířil - 1:0.

 

Druhý poločas už byla převaha na naší straně, kterou jsme dokázali přetavit v další čtyři góly. V 54. minutě po centru Balouška dává Máška na 2:0. V 56. minutě Baloušek poslal po lajně Mášku a jeho centr zužitkoval Petráň na 3:0. V 67. minutě se Kostka na vápně opřel do střely, která skončila u pravé tyče - 4:0. V 76. minutě po centru Kočího se ve vápně prosadil hlavou Baloušek a zvyšuje na 5:0. V 82. minutě měl dorost výhodu pokutového kopu, ale Lízal nohama střelu Šourka vyrazil. O 2 minuty později se pěknou kombinací dostali mladíci až před Lízala a ten opět jejich zakončení likviduje. Ještě za zmínku stojí pěkná střela Němečka v 88. minutě, která přistála na břevně.

 

Junior Strakonice  -  Vimperk   2 : 4   ( 0 : 1 ); 29.2.2020, 16:00

Sestava Junior

Lízal – Kočí (Jiskra), T. Zelenka (M. Šrámek), Říha (Mls), Peroutka (Cibulka) – V.Šrámek, Němeček, Bálek, M. Kostka, Petráň (Juhaňák), Máška

Rozhodčí – Laik od hostů (velmi dobře)

Střely celkem – 17 : 11

Z toho na bránu – 12 : 7

Rohy  - 5 : 5

Branky – Juhaňák, Mls - Friš 2x, Frček L. 2x

 

První poločas zcela vyrovnaný s velkým počtem střel na branku, ale bez gólového efektu. V závěru poločasu se hosté ve 43. minutě prosadili po centru do vápna, hlavou přesně zamířil Friš - 0:1.

 

Druhý poločas jsme soupeře přitlačili, ale góly dávali hosté, a to v 55. minutě Frček na 0:2. V 63. minutě po vyšachování naší obrany dává Friš svůj druhý gól - 0:3. V 65. minutě se nám podařilo prokombinovat až do vápna a Juhaňák snižuje na 1:3. My jsme soupeře tlačili, ale naše akce končily bohužel na vápně. V 75. minutě opět udeřili hosté, svým druhým gólem se prezentoval Frček - 1:4. Nám se podařilo snížit v 80. minutě Mlsem na konečných 2:4.

 

Autor: Cibulka Jiří

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou