Táborsko B finišuje s přípravou na jaro

0

Další přípravné zápasy Táborsku nevyšly zcela dle jeho představ. Nicméně od toho tyto zápasy jsou, aby se zavčasu odhalily nedostatky ve hře. Zdá se, že Táborští musí zabrat zejména v ofenzivní činnosti.

FC MAS Táborsko B-TJ Sokol Bernartice 1:1 (1:1)

 

Branky: za domácí 29. Zeman

Sestava domácí: Vanýsek, Zítek, Mácha, Víteček (45. Jansa), Icha, Větrovský, Brabec, Pavlík (45. Rahmi), Mischnik, Ahmed (80. Smutný), Zeman (65. Alesandro)

V dalším přípravném utkání byl  soupeřem FC MAS Táborsko tým TJ Sokol Bernartice (1.A třída). Od začátku utkání domácí kontrolovali hru, drželi balón a soupeře na jeho půlce. Z ojedinělé akce Bernartic Táborští bohužel dostali gól. Vyrovnat se jim podařilo ve 29 minutě Zemanem. Od té doby se domácí marně pokoušeli překonat 10 člennou obranu soupeře. V závěrečné 10 minutovce se dostali do 3 šancí, které gólem neskončily, a tak se oba celky rozešly smírně.

 

FC MAS Táborsko B - FK Pelhřimov 3:4 (1:3)

 

Branky: za domácí 36.Alesandro, 49.Icha, 85.Ahmed

Sestava 1.p: Novák, Zítek, Víteček, Jáša, Bartůněk, Větrovský, Jansa, Štefl, Mischnik, Mikuláštík, Alesandro

Sestava 2.p: Vanýsek, Almeida, Mácha, Jáša, Icha, Ahmed, Větrovský, Brabec, Pavlík, Římánek, Zeman

 

Na každý poločas v přípravném utkání, proti týmu FK Pelhřimov postavili domácí dvě odlišné jedenáctky. První prohrála svůj minizápas 1:3, druhá vyhrála 2:1. Konečný výsledek 3:4 znamenal tedy prohru. Soupeř hrál organizovaně, tvrdě a hlavně proměňoval své šance a trestal chyby Táborských. Ačkoli byli Táborští po celé utkání aktivnější a lepší v držení míče, své tvrdě vypracované šance neproměňovali. Utkání mělo vysokou úroveň a dalo domácím odpovědi na některé otazníky, co se týče určitých postů v sestavě.

 

Asistent trenéra: Antonín Musil


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou