SportFotbal SESTAVA PODZIMU: Kdo nasbíral nejvíce hlasů a dostal se do nejlepší jedenáctky celé republiky?

0

Po konci podzimní části fotbalové sezóny 2019/2020 jsme zveřejnili desítky sestav podzimu napříč soutěžemi. Fanoušci měli možnost hlasovat pro své favority a z ankety SportFotbal SESTAVA PODZIMU vzešlo jedenáct vítězů ze svých soutěží, kteří tak tvoří nejlepší jedenáctku republiky. Podívejte se, kdo se do top jedenáctky podzimu dostal! Partnerem ankety byla největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší. Vítěze cen od SportFotbal.cz oznámíme již brzy, sledujte náš web! 

BRANKÁŘ

Petr Měrtl (TJ Sokol Stonařov, I.B B Vysočina) – Výkony Stonařova v podzimní části leckoho překvapily. Základním stavebním kamenem byly výkony brankáře Měrtla, který svými zákroky zajistil stonařovským nespočet bodů a přezimování na druhé příčce tabulky. 13 zápasů, 5 ŽK.

 

OBRANA

Martin Popelka (SK Jankov, KP Jihočeský kraj) -  rychlý, důrazný v soubojích a výborný při standardních situacích. S kolegou Františkem Loškem patří mezi nejlepší stoperskou dvojici v soutěži, o čemž svědčí počet inkasovaných branek týmu. Navíc hraje velice slušně, na defenzivního hráče jedna obdržená žlutá karta mluví za vše. A když je potřeba, platný dokáže být i v ofenzivní činnosti. Odehrál všechny zápasy a téměř stoprocentní docházku má i v tréninkovém procesu. Aktuálně bychom jeho schopnosti na hřišti těžce nahrazovali.

 

Martin Trojovský (SK Petřín Plzeň B, I.A A Plzeňský kraj) - Jeho nepřítomnost ve čtyřech případech byla zapříčiněna jeho účastí na zápasech "A" týmu. Ale když za rezervu nastoupil, byl tento mladý hráč všude, kde měl být. Jako hráč zápasu byl vým trenérem oceněn, stejně jako ho ocenili hlasující v jedné z anket o hráče kola. Vstřelil 2 branky.

 

Jakub Vaníček (FK Komárov, KP Středočeský kraj) - Z pozice stopera má hodně ofenzivní úkoly, umí se dostávat do šancí. Několikrát se objevil v sestavě kola a hlasování také ovládl. Nováček soutěže má skvělou defenzivní činnost, druhou nejlepší obranu společně s Nespeky.

 

Miroslav Šauer (FK Stará Hlína, OP Jindřichův Hradec) - Jeden z hlavních pilířů svého týmu, který vstřelil pět branek, 2x hráč zápasu.

 

ZÁLOHA

Richard Svoboda (FCS Stará Říše, Divize D) – Tak to byla pro Starou Říši trefa do černého. Mladý záložník přišel před sezónou z Dobronína, který hraje 1.A třídu. Svoboda nelenil a po podzimu je nejlepším střelcem svého týmu! 10 zápasů, 8 branek, 1 ŽK.

 

Martin Sedlo (FK Blansko, MSFL) - Poslední angažmá v MSFL v Mohelnici se tomuto hráči příliš nepovedlo. Nyní je to odlišné. S Blanskem vede celou soutěž a je důležitým členem základní sestavy. Naskočil do patnácti duelů, když ty poslední dva vynechal vinou zranění. Radoval se ze sedmi branek a neviděl jedinou kartu.

 

Jan Chludil  (FK Mladcová, I.B B Zlínský kraj) - Mladcovský snajpr se sedmnácti brankami suverénně opanoval tabulku střelců.

 

Michal Šimončič (FC Náměšť n/O - Vícenice, KP Vysočina) - Fotbalista, jenž v mládeži prošel Jihlavou. Nyní již čtvrtým rokem hraje doma v Náměšti, kde pomohl dvakrát k postupu, pouze jeden podzim strávil ve Velké Bíteši, kde si vyzkoušel Divizi. Nyní tento 22letý křídelník nastupuje stabilně v základní sestavě Náměště. V letošní sezóně odehrál 13 zápasů, ve kterých vsítil 7 branek a stal se tak nejlepším střelcem svého týmu.  Největší jeho předností je především rychlost, kterou dělá svým soupeřům velké problémy. Bohužel pro něj patří stále k těm méně zkušenějším hráčům v týmu a kvůli tomu spoustu šancí nepromění, ale i tak si vysloužil sestavu podzimu v Krajském přeboru Vysočiny. Třikrát v sestavě kola, 7 branek.

 

ÚTOK

Roman Žurek (TJ Blaník Strunkovice, I.B B Jihočeský kraj) - Nejlepší střelec soutěže skoro s 1,5 průměrem gólů na zápas. V mládežnických týmech hrál za Dynamo ČB nebo Prachatice. Na konci minulé sezóny měl 23 branek, teď už jich má 19, i proto Strunkovice přezimují na prvním místě. Statistiky: 13 zápasů, 1185 minut, 19 gólů, 4 ŽK.

 

David Thomas (SK Komárov, OP Opava) - Střelec jedenácti gólů šestého týmu tabulky, obstaral tak více než třetina všech branek svého celku. A hraje čistě, ani jedna karta! Trojnásobný hráč zápasu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou