Čimelice se s Vimperkem nepáraly, Hovorka nasázel čtyři góly

0

V rámci turnaje ve Strakonicích se utkalo mužstvo SIKA s účastníkem 1.A třídy Šumavanem Vimperk.

 

SK SIKO Čimelice - Šumavan Vimperk 9:3 (4:2) 

Branky: Hovorka 4, Nekl 2, Káš, Kuchejda, Hegenbart - Chvosta M. 2, Vondrášek

Rozhodčí: Kostka

Diváci: 60

 

Čimelice: Bašta - Řezáč,Listopad,Převrátil,Jizba - Varhan,Nekl,Viták J.,Viták M.,Káš-Hovorka; stř. Hegenbart,Kuchejda,Nosek

Trenér: Rostislav Grossmann

 

Vimperk: Vlk - Blahout,Sýs,Děd,Čech-Málek,Vondrášek,Frček,Vintr - Chvosta M.,Císař; stř. Uhlík,Matoušek,Chvosta V.,Tesař

Trenér: Jiří Formánek

 

A hned od začátku utkání to začalo pěkně zostra. Ve 2.minutě Čimeličtí kopali pokutový kop, který proměnil Nekl. O dvě minuty později po rohovém kopu, který zahrával Nekl, se hlavou trefil Hovorka a bylo to 2:0. V 8.minutě ale po faulu čimelických zadáků kopal Šumavan rovněž PK a Vondráškem snížil stav na 2:1. V 10. minutě ale opět nedal šanci brankáři Vimperka a vstřelil třetí branku SIKA. Poté se hra poněkud uklidnila, ale Čimeličtí měli viditelnou převahu. Přesto ve 26. minutě po centru z pravé strany hlavičkoval Vimperský Michal Chvosta a snížil stav na 3:2. O minutu později však čimelický Hovorka opět vstřelil branku a stanovil stav na 4:2. Tento výsledek vydržel do konce poločasu, přestože Čimeličtí měli ještě několik vyložených, ale neproměněných šancí.

 

Druhý poločas opět začaly lépe Čimelice, když ve 47. minutě vstřelil Nekl pátou branku SIKA. V 53. minutě pak sice vimperský Michal Chvosta vstřelil třetí branku,ale to bylo ze strany Šumavanu vše. V 64. minutě pak Hovorka ve vyložené šanci neuspěl, ale o minutu později se trefil Káš a vstřelil šestou branku Čimelic. V 80. minutě pak dobře mířil Kuchejda a dal tak osmou branku. V 81.minutě pak Hovorka vstřelil osmou a svou již čtvrtou branku. V 86. minutě pak účet utkání zpečetil Hegenbart a vstřelil devátou branku SIKA. Konečný stav tak skončil 9:3 pro Čimelice.

 

K dalšímu přípravnému utkání nastoupí Čimelice v sobotu 29.2 od 18.00 hodin proti Sousedovicím.

 

Autor: Josef Ťupa (ČIM)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou