Junior Strakonice si v přípravě neporadil s divizními Katovicemi

0

Strakoničtí mladíci chytili ke konci podzimní části slušnou formu a doufají, že jim tato vydrží i do jarních těžkých bojů. Jejich formy přijely otestovat divizní Katovice a ty si tentokrát s přehledem s domácími hráči poradili

Junior Strakonice  -  Katovice   1 : 4   ( 0 : 3 ) – 1. 2. 2020; 14,00 hod.

Sestava Junior první poločas

Lízal – Kočí, M.Kostka, Říha, Peroutka – Němeček, Zelenka, Bálek, Petráň – V. Šrámek, Máška

Sestava Junior druhý poločas

Lízal – Cibulka, M. Kostka, Říha, Peroutka - Čapek, Němeček, Bálek, Mls – Máška, Juhaňák

Rozhodčí – Hodánek J., Šedivý

Střely celkem – 6 : 13

Z toho na bránu – 3 : 10

Rohy  - 3 : 14

Branky – Bálek  -  Janoch, Uher 2x, Zoubek

 

Další přípravné utkání sehrál Junior s divizními Katovicemi, které si odskočily ze soustředění. V prvním poločase Katovičtí jasně dominovali, domácí dělali hodně individuálních chyb, a tak se v prvních třiceti minutách na domácí svatyni valil jeden útok za druhým, což bylo patrné i na počtu střel a rohových kopů. Již v 6. minutě si na přetažený rohový kop naběhl Janoch a z voleje se trefuje pod břevno - 0:1. Ve 14. minutě podnikli domácí rychlý brejk po pravé straně, ale Máška zakončoval těsně vedle. V 18. minutě po velké chybě v obraně šel Požárek sám na Lízala, který mu ale střelu vykryl. V 25. minutě Uher využil špatného postavení brankáře a zkušeně skóroval - 0:2. Další útok zakončoval v dobré pozici Požárek, avšak Lízal stačil nohou vyrazit. Ve 31. minutě tvrdou umístěnou střelu Uhra z vápna Lízal vytáhl na rohový kop. Ve 35. minutě z hezké akce Zoubek zvýšil na - 0:3.

 

            Druhý poločas už byl vyrovnanější a i Strakoničtí byli směrem dopředu odvážnější. Nicméně to byli hosté, kteří se opět radovali. V 53. minutě předvedli hezkou kombinační akci až do vápna a tam Uher přesně zakončil - 0:4. V 65. minutě pěknou akci založil Němeček, uvolnil Juhaňáka a ten z 20 metrů trefil tyč a pohotová dorážka Čapka  skončila na těle brankáře. V 71. minutě opět akci založil Němeček přes Juhaňáka, ten prostrčil balon do vápna na Bálka a ten mazácky zakončil lobem - 1:4. Ještě za zmínku stojí 82. minuta, když Kadula nastřelil břevno naší branky.    

 

Autor: Jiří Cibulka


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou