Příprava FC MAS Táborska B probíhá v plném proudu

0

Béčko Táborska neodehrálo úplně špatný podzim, leč usnout na vavřínech je asi to poslední, co by činovníci klubu potřebovali. Příprava se rozjela na první obrátky a s ní přišly i první změny.

Změny v FC MAS Táborska B proběhly prozatím v realizačním týmu. Po podzimu tým opustil trenér Karel Musil. Na jeho místo přišel Zbyněk Jaroš a asistent Antonín Musil. Na postu vedoucího mužstva zůstal Petr Kolář. Hráčský kádr se teprve bude dotvářet během zimní přípravy, ve které budeme tvrdě pracovat tak abychom uspěli v jarní části soutěže.

 

Přípravné zápasy FC MAS Táborska B

 

FCT B - Sokol Sedlec Prčice 4:0 (4:0)

Branky Táborska: 15. a 40.Štefl, 18.Římánek, 60. Mischnik.
Sestava FCT B: Novák(45.Vanýsek), Bartůněk,Víteček(45.Rytíř), Mácha,Zíte, Brabec,Větrovský, Mikuláštík,
Mischnik,Štefl, Římánek
 
Do prvního přípravného utkání jsme vstoupili s chutí a elánem. Odměnou bylo vítězství 4:0, nad jinak dobře hrajícím soupeřem. Celý zápas proběhl ve svižném tempu a splnil svůj účel.

 

FC MAS Táborsko B - TJ Dálnice Speřice 3:4 (2:2)

 

Branky-28. Ahmed, 39. Římánek (P), 65.Říha (P)
Sestava FCT B: Novák (45.Vanýsek), Zítek, Víteček, Mácha (50.Rytíř), Icha, Jansa, Brabec, Říha (50.Zeman), Mischik, Ahmed (50.Alesandro), Římánek (50.Smutný)
Druhým soupeřem v přípravě Táborska B byl účastník KP Vysočina TJ Dálnice Speřice. Naši hráči zápas odehráli opět ve vysokém tempu, čehož si ceníme. Za výsledkem stojí několik hrubých chyb ve středu pole, které soupeř nekompromisně trestal. My jsme naopak z několika povedených akcí, své vyložené šance neproměnili. Na naší hře byla znát nesehranost, která pramenila z toho, že tým se kompletně znova buduje.

FC Táborsko-B Olympie - Týn nad Vltavou 7:0

Branky: Alesandro 2, Rahmi, Icha, Zeman, Ahmed, Mischnik

Sestav: Novák, Zítek, Víteček(45. Mácha), Jáša, Icha(60.Rytíř), Brabec,Větrovský (60.Jansa), Rahmi(70.Smutný), Mischnik, Ahmed (80.Pavlík), Zeman(60.Alesandro).

Zatím nejlépe odehrané utkání v přípravné části proti lídrovi 1.A třídy skončilo 7:0. Zápas rozhodli hlavně cizinci, kteří potvrdili svojí kvalitu. Ostatní hráče musím pochválit za to, že plnili své úkoly.

 

 

   

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou