Více než tři stovky týmů vstřelily v závěrečných minutách na podzim šest a více branek. Je mezi těmito mužstvy i to vaše?

0

Další ze statistických seriálů tentokrát přiblíží góly vstřelené v posledních minutách bez ohledu na úroveň soutěže. Kdo měl v závěrech nejvíce sil a nejlepší mušku?

V minulém vydání jsme zjistili, že nejúspěšnějším týmem v posledních minutách s ohledem na úroveň soutěže byla druholigová Líšeň.

 

Kdo ale vstřelil nejvíce branek bez ohledu na úroveň soutěže? Vyhlašujeme všechna mužstva, která vstřelila šest a více branek. Těchto týmů bylo více než 300 a v galerii si můžete prohlédnout o jaká mužstva jde. Je mezi nimi i váš klub?

 

Podívejte se, jak vypadá amatérský fotbal ve Španělsku

 

Připomínáme, že do tohoto žebříčku se započítávají branky, které tým vstřelil od 85. minuty do závěrečného hvizdu. Neumístil se váš tým mezi nejlepšími, ale zajímá vás, jak jste dopadli? Stačí napsat do komentáře pod článek název klubu a soutěž, kterou hrajete. My vaše pořadí dohledáme a odpovíme vám.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou