Na které mužstvo si dát pozor těsně před poločasovou pauzou aneb který tým střílí největší procento svých gólů soupeřům do šatny

0

Gól do šatny. Každý jej chce vstřelit, ale nikdo ho nechce inkasovat. Které mužstvo vstřelilo největší procento svých branek právě v tomto časovém období?

V galerii najdete žebříčky, které jsme tentokrát rozdělili podle výkonnostních úrovní soutěže. Započítávají se branky vstřelené od 40. minuty do poločasové přestávky. Jelikož v tomto časovém období nevstřelily gól všechny týmy, sloučili jsme dohromady první a druhou nejvyšší soutěž. Dále přinášíme všechna mužstva ze 3. ligy a z divize.

 

Kdo vstřelil nejvíce branek do šatny celkově? I o tom jsme psali.

 

Od krajských přeborů níže vyhlašujeme vždy minimálně 50 nejlepších mužstev. Nenašli jste v tabulce mužstvo, které vás zajímá? Nevadí. Stačí napsat do komentáře na Facebooku fotbalunas.cz jméno týmu a soutěž, ve které mužstvo nastupuje. My výsledek vyhledáme a napíšeme ho v odpovědi.

 

Podívejte se na fotografie, jak vypadají amatérské soutěže na Slovensku.

 

Dále připravujeme statistiky vstřelených branek v prvních minutách zápasu. Nezapomeneme ani na góly, které padly těsně před koncem. I zde nabídneme celkový počet branky a procentuální žebříčky.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou