Kdo z rozhodčích rozdával žluté a červené karty jako na běžícím pásu? Přinášíme vám přehled těch největších mariášníků.

0

Někteří rothodčí si sjednávají autoritu na hřišti pomocí karet. V některých zápasech zase sudí karty udělovat musí, protože jsou vyhecovanější a ostřejší než jiné. Jak to s udělováním karet měli sudí napříč celou republikou a všemi soutěžemi se dozvíte v tomto článku.

Ve fotogalerii opět najdete tabulky sudích, kteří udělili nejvíce žlutých a červených karet. Rozhodujícím údajem byly karetní body. Žlutá karta znamená jeden bod, červená karta body tři. Po sečtení karet jsme číslo vydělili ještě počtem zápasů a dospěli jsme k údaji, který rozhoduje o pořadí sudích v tabulce.

 

Vydali jsme také žebříček rozhodčích, kteří udělili nejvíce žlutých karet.

Nezapomněli jsme ani na karty červené barvy.

 

Od 1. ligy do 3. ligy přinášíme přehled všech rozhodčích, kteří do soutěže zasáhli. V dalších kategoriích si můžete prohlédnout vždy více než 50 sudích, kteří rozdávali karty nejvíce. Pro zařazení do žebříčku musel rozhodčí během podzimu odpískat v soutěži určité kategorie alespoň tři zápasy.

 

TAKÉ ČTĚTE: Které mužstvo vstřelilo nejvíce gólů do šatny.

 

Zajímavostí je, že v první lize sahala ke karetnímu trestu nejčastěji jediná žena, Jana Adámková. I v dalších tabulkách najdeme jména „Růží mezi trny“. Jsou tedy ženy na hráče přísnější?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou