Góly do šatny: Který tým nejčastěji znepříjemnil soupeřům poločasovou přestávku

0

Vstřelit branku těsně před poločasovou pauzou je pro tým vždy povzbuzující. Druhé mužstvo naopak odchází do kabin s pocitem, že už do konce poločasu inkasovat nemuselo.

Redakce fotbalunas.cz přináším další unikátní průřez statistikami podzimu. Tentokrát jsme se zaměřili na mužstva, která vstřelila nejvíce branek před poločasovou přestávkou. Jako rozhodující kritérium jsme vybrali celkový počet vstřelených branek od 40. minuty až do konce poločasu, který jsme vynásobili koeficientem soutěže. Nejúspěšních více než 300 týmů najdete v tabulkách ve fotogalerii.

 

TAKÉ ČTĚTE: Zápisník Lukáše Váchy: Náročné soustředění v Peci pod Sněžkou

 

Pro připomenutí uvádíme koeficienty soutěží:

1. a 2. liga – 2,5

ČFL a MSFL – 2

Divize – 1,6

Krajský přebor – 1,4

1. A třída – 1,2

1. B třída – 1,1

Okresní přebor – 0,9

III. třída – 0,8

IV. třída – 0,7

 

Chcete vědět, jak dopadlo vaše mužstvo. Stačí napsat do komentáře na Facebookové profilu fotbalunas.cz název klubu a soutěž, kterou hrajete a my pro vás pořadí dohledáme. Zjistíte tak, jak jste na tom v porovnání s nejlepšími.

 

Podívejte se také, jak vypadá amatérský fotbal v Německu

 

Dále připravujeme žebříček gólů do šatny podle procentuální úspěšnosti, zaměříme se také na branky v prvních a posledních minutách utkání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou