Nejtrestanější mužstva podzimu: Červené karty

0

Červená karta tým vždy oslabí. V následujícím článku se dozvíte, které mužstvo inkasovalo nejvíce červených karet během podzimní části.

Nejvíce vyloučených hráčů měla dvě mužstva, obě z Plzeňského kraje. Bylo to hned devět vyloučení. Prvním je TJ Tatran Dlouhá Ves, který hraje okresní přebor Klatovy. I přes velký počet červených karet se mužstvo drží na páté příčce tabulky po jedenácti odehraných kolech. Druhým týmem je TJ Sokol Žinkovy, okresní přebor Plzeň – jih. Žinkovy již tak úspěšné nejsou, po třinácti odehraných kolech jsou na předposledním třináctém místě.

 

Týmy, které nasbíraly nejvíce žlutých karet

 

My v žebříčku, který najdete ve fotogalerii, přinášíme dvě stovky týmů, které inkasovaly minimálně čtyři červené karty. Z ligových mužstev to jsou Karviná, Zlín a Teplice. Hráči těchto mužstev byli vyloučeni čtyřikrát. Minimálně jednu červenou kartu dostalo 2576 týmů.

 

ČTĚTE TAKÉ: FOTOSERIÁL Top fotky roku 2019 (1. díl)

 

Zajímavostí je, že se v první dvacítce nejtrestanějších mužstev umístily i týmy, jejichž název k tomu přímo vybízí. Takové Zlonice nebo Hrdlořezy nejspíše chtějí dostát svému názvu.

 

TAKÉ JSME VYDALI: NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY ROKU 2019: STATISTIKA PRO VÁS NUDA NEBYLA

 

V příštím dílu se dočkáte celkového součtu žlutých a červených karet. Které mužstvo bude nejtrestanějším týmem podzimu?

 

Dále připravujeme:

Seriál Zaměřeno na rozhodčí - karetní mariáš, kde se dozvíte, který z rozhodčích rozdával nejvíce karet

Fotoseriál: Přišlo z Instagramu, i vy se můžete stát našimi přispěvateli

Žebříček nejofenzivnějších týmů

Góly do šatny a góly před koncem utkání

Zápisník Lukáše Váchy

Fotoseriály


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou