ZLÝ MUŽ PODZIMU: Součet karet

0

Již jsme zveřejnili, kdo dostal nejvíce žlutých a nejvíce červených karet, ale kdo dostal nejvíce karet v součtu? To se dozvíte v následujícím článku.

V dnešním vydání se dozvíte, kdo se stal zlým mužem podzimní části mezi všemi soutěžemi. Pro výpočet jsme použili jednoduchý systém. Žlutá karta znamená jeden bod a karta červená body dva.

 

V galerii najdete tabulky s pořadím karetních hříšníků. Každý hráč, který nasbíral minimálně 9 bodů je v tabulce uvedený.

 

 

Největší sběratele červených karet najdete zde

 

Na co se můžete těšit během zimní přestávky dále? Stále probíhají ankety o hráče podzimu v jednotlivých soutěžích. I během zimní pauzy spolupracujeme s Lukášem Váchou na tvorbě jeho Zápisníku. V následujícím díle přiblíží svou návštěvu v Lipsku u Patrika Schicka a popíše, jak nyní béčko Sparty trénuje. Chystáme také zajímavý rozhovor s bývalým králem ligových střelců Jiřím Kowalíkem a budeme se snažit přinášet i další rozhovory se známými osobnostmi nastupujícími v nižších soutěžích.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou