V Nučicích sází na kolektivní výkon

0

Nučice, 2. místo, 29 bodů

Nučice dlouho atakovaly první příčku, ale nezvládly konfrontační zápas se Žiželicemi a v posledním kole ztratily nečekaně v Tuchorazi. Přesto v týmu panuje podle Honzy Vedrala spokojenost.

Tak Honzo, spokojenost?   Naopak úvod soutěže nám vyšel perfektně a v první osmi zápasech jsme nenašli přemožitele. Myslím, že druhá příčka je pro tuto sezónu strop. Jako úspěch bereme obhajobu třetího místa. V týmu nemáme žádné placené hráče a fotbal chceme hrát pro radost. Velmi dobré výkony odváděl celý tým, nemáme založený systém na individualitách, ale na tom, že jeden zabojuje za druhého.    Zabojujete ještě o postup?   Naší ambicí není postup, přestože máme kvalitní hráče, kteří by na to měli. Chybí jim však zkušenosti a také tréninková morálka. Bylo to vidět hlavně v závěru soutěže, kdy jsme byli dopředu prakticky bezzubí. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou