V Ratboři se střídaly úspěšné zápasy se zbytečnými výpadky

0

Ratboř, 6. místo, 21 bodů

Po prvních třech kolech byla Ratboř bez jediného bodu a na konci tabulky. Pak ale přišly kvalitní zápasy a body postupně nováčkovi soutěže na konto přibývaly. Nakonec je z toho krásné šesté místo, které těší i asistenta trenéra Tomáše Kratochvíla.

Začátek soutěže vás určitě nepotěšil...

 

Do Okresního přeboru jsme se vrátili po několika letech. Po prvních třech zápasech soutěže jsme byli bez bodu, ač jsme mohli určitě nějaký ten bodík urvat. Nebylo to pro mužstvo ideální. Byla to nováčkovská daň. V této soutěži jsou mužstva o dost zkušenější, než proti kterým jsme o třídu níže pravidelně nastupovali.

 

Ale postupně jste se dokázali zlepšovat...

 

To jsme si včas uvědomili a poté se hra zlepšovala. Kluci na place ukázali, že se v Ratboři fotbal stále umí hrát.  Přicházely úspěchy, ale také zbytečné ztráty bodů.  Asi nejlepší zápasy jsme odehráli jak ve Velimi, tak doma proti Kouřimi resp. proti Žiželicím. Z herního projevu řadím tato mužstva mezi nejlepší této soutěže. V podzimní části se nám tak podařilo uhrát 21 bodů, mohlo jich být více ale na druhou stranu i méně. Za tento počet a umístění v tabulce jsme rádi.

 

Jak se připravíte na jaro?

 

Teď nás čeká pauza, kluci si odpočinou popř. se určitě bude někdo připravovat individuálně. V lednu nám začne příprava, odehrajeme nějaké přípravné zápasy a doufám, že do jarní části nastoupíme v plné síle. Na závěr bych chtěl poděkovat našim klukům za přístup a odvedenou práci na hřišti. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou