Jen lídr soutěže nastřílel více gólů, těší Lukáše Lance

0

Libodřice, 7. místo, 20 bodů

I když Libodřice nastřílely druhý největší počet branek, množství obdržených gólů trenéra Lukáše Lance netěší. Ví, že tým má na víc, ale musí se tomu něco obětovat.

Lukáši, podzimní část je pro vás asi zklamání, ne?

 

Podzimní část sezóny se nám nevydařila podle našich představ,  nedokázali jsme navázat na velmi dobré loňské výkony. Naše hra byla mnohdy kostrbatá, tomu také odpovídá sedmé místo a dvacet bodů. Máme kvalitní mužstvo na to, aby těch bodů bylo víc,  ale někteří hráči si musí uvědomit,  že pravidelný trénink a fyzická připravenost jsou prostě potřeba i na okresní přebor. Nevyrovnané výkony,  to byl náš hlavní problém.

 

Které zápasy vám vyšly a na které byste nejraději zapomněli?

 

Kvalitní utkání jsme odehráli v závěrečných zápasech proti Velimi,  Kouřimi a Krakovanům.  Naopak doslova herní propadáky mohli naši fanoušci vidět v Tuklatech,  Ratboři,  a doma proti Bečvárům. 39 vstřelených branek mě těší, nikdo nemá víc, puze lídr soutěže Žiželice mají stejně, naopak 27 obdržených a často laciných branek je pro mě příliš. K lídrům mužstva patřili tradičně Sova s Pánkem, v dobré formě odehráli podzim také Pohanka s Beníškem.

 

Co říci závěrem?

Pokud se chceme v tabulce a hlavně výkonech posunout,  tak tvrdá zimní příprava bude nutností.  Poděkování patří našim fanouškům za věrnou podporu, Ondrovi Beranovi, který kluky fyzicky dobře připravoval, a také všem co se o fotbal v Libodřicích starají.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou