Hráčům Krakovan se rodí děti a na fotbal tolik času nezbývá

0

Krakovany, 8. místo, 19 bodů

V Krakovanech se hráči fotbalem baví a s osmým místem panuje spokojenost. Navíc je postaráno i o další generaci, protože hned několika hráčům se narodili potomci, jak prozradil krakovanský hráč a dopisovatel Honza Špinka.

Tak, Honzo, jak se sezóna vydařila?     Se sezónou jsme spokojeni. Uhráli jsme +1 do tabulky pravdy.  Absence byla minimální, takže jsme hráli vždy v plné sestavě. Nikdo se nezranil, což je taky pozitivní. 8. místo bereme jako odrazový můstek, na jaře bychom se chtěli pohybovat v horní polovině tabulky.  Na jaře začínáme hned dva zápasy doma, tak to musíme odpálit od začátku.     Kteří hráči byli tahouny týmu v podzimní části?   Výkony hráčů jsou ovlivněny několika faktory. Tréninková docházka je v rámci možností dobrá a trénujeme v hojném počtu. Pak je tady předzápasová morálka a tam máme velké rezervy. Jsme teď v období, kdy se nám v týmu rodí děti a bohužel někteří hráči mají stále neutuchající žízeň. Pak dokážeme prohrát s posledním nebo vyhrát s prvním, ale je to jenom o tom, kdo v kolik dorazil.     Které zápasy považujete za výborné a které vám naopak nevyšly?   Pěkný zápas jsme odehráli proti Tuklatům, kdy jsme hráli v 10 a soupeře jsme nepustili za půlku. Uragán jsme předvedli s Č. Pečkami, kdy jsme v poločase vedli 8:0. Výborně organizovaně jsme hráli proti Nučicím.   Slaboučcí  jsme naopak byli v Tuchorazi a v Plaňanech. A náš nejhorší výkon byl v Libodřicích, kde jsme si zaslouženě odvezli bůra.     Co připravíte pro fanoušky na jaro?   Plán přípravy má na starosti trenér Vlasta Chlád, a ten vždy připraví TOP program. Takže stačí jenom chodit a makat a budeme připraveni, jak do divize.   Na jaře se chceme fotbalem bavit a hrát pro radost. Tým máme zkušený a hrajeme spolu dlouho. Takže si snad zakřičíme párkrát vítězný pokřik a popijeme trošku pivíčka, a to je to, o co nám na této úrovni jde.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou