FOTOSERIÁL: Groundhopping & Ultra

0

Groundhoppeři víkend co víkend vyráží do různých koutů republiky, aby zhlédli zápas na dosud nenavštíveném fotbalovém hřišti. A nejen to - pečlivě zmapují i zázemí jednotlivých klubů, ochutnají místní pochutiny a zaměří se na zajímavosti spojené se sledováním zápasu.

Jedním z předních českých groundhopperů je Groundhopping & Ultra, který má na Facebooku přes 6000 příznivců a fotografie z návštěv fotbalových stadionů sdílí na portálu fotbalunas.cz. Ty nejlepší fotografie z fotbalového podzimu od tohoto groundhoppera najdete ve fotogalerii!

 

Místo, které Groundhopping & Ultra navštívil poznáte podle nalepené samolepky, která tuto skutečnost potvrzuje. Nedílnou součástí každé návštěvy jsou i maskoti. Těmi jsou v případě Groundhopping & Ultra pohádkové postavy, a to Křemílek a Vochomůrka.

 

PODZIM 2019

Nejlepší momentky fotbalového podzimu

Těžká práce gólmanů

Očima fanynek

Ženy s píšťalkou

Očima ligových fanynek

Vesnická pohoda

Gólová radost

Dvanáctý hráč

Život ve skluzu

Pánové rozhodčí

Život na střídačce


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou