ŽEBŘÍČEK TOP 500 STŘELCŮ PODZIMU: Pořadí od 297. místa do 101. místa

0

Góly jsou kořením fotbalu a fanoušci jich rádi vidí hodně. My vám exkluzivně přinášíme žebříček nejlepších střelců podzimu mezi všemi soutěžemi.

Přinášíme vám další část nejlepších střelců podzimu. I zde se našlo několik známých jmen. Z ligových hráčů jsou to sedmigóloví Jakub Plšek ze Sigmy Olomouc, Libor Kozák ze Sparty a Muris Mešanovič z Mladé Boleslavi. V nižších soutěžích působí další osobnosti známé z ligových trávníků. V ČFL nastupuje za Zbuzany Mario Lička, který si připsal 8 branek. Zbuzany se pohybují v klidném středu tabulky. Další dva známí hráči hrají Divizi. Prvním je bývalý reprezentant Litvy, který prošel několika kluby u nás, Tomas Radzinevičius. Litevec nastupuje za FK Velké Hamry společně s bekem Pavlem Košťálem. Jejich mužstvo je na pátém místě Divize C. Druhým hráčem je Martin Jirouš, který také prošel několika ligovými kluby a mihl se i ve Spartě Praha. Nyní nastupuje v Divizi A za Čížovou, jíž patří osmé místo v tabulce. Oba útočníci vstřelili 10 gólů. V tomto vydání najdeme i jednoho bývalého krále ligových střelců. Je jím Jiří Kowalík. Ten nastupuje za TJ Sokol Ořechov hrající ve Zlínském kraji 1.B třídu a bývalá hvězda týmu 1. FC Synot vstřelila 15 branek.

 

Předchozí pořadí najdete zde

 

Již zítra se můžete těšit na nejlepší stovku střelců. Kdo se stane absolutním vítězem?


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou