ŽEBŘÍČEK TOP 500 STŘELCŮ PODZIMU: Pořadí od 508. místa do 298. místa

0

Góly jsou kořením fotbalu a fanoušci jich rádi vidí hodně. My vám exkluzivně přinášíme žebříček nejlepších střelců podzimu mezi všemi soutěžemi.

Pro sestavení žebříčku jsme použili koeficient obtížnosti soutěže, kterým se násobí každý vstřelený gól. Koeficient vypadá následovně:

1. liga 2,5

2. liga 2,5

ČFL, MSFL 2

Divize 1,6

Krajský přebor 1,4

1.A třída 1,2

1.B třída 1,1

Okresní přebor 0,9

III. třída 0,8

IV. třída 0,7

 

Během podzimu si alespoň jeden střelecký úspěch připsalo celkem 42 722 hráčů.  

 

V prvním vydání so dozvíte pořadí od 298. místa do 508. místa. Dále již pořadí nevyhlašujeme. V této dvoustovce najdeme i několik známých osobností z ligových trávníků. Šest branek v lize stačilo k umístění v TOP 500 například jabloneckým Martinu Doležalovi a Janu Matouškovi, jejich rivalům z Liberce Petaru Musovi a Romanovi Potočnému, příbramskému Michalu Škodovi a Jakubovi Marešovi z Teplic. Z bývalých ligistů v žebříčku najdeme Luďka Straceného, který nastupuje ve středočeské 1.B třídě za Černolice, kde jsou jeho spoluhráči i další bývalý hráči Sparty Radoslav Kováč a Luboš Loučka. Stracený se během podzimu trefil hned čtrnáctkrát. Jejich mužstvo je o bod v čele tabulky. Dalším známým hráče je forvard Jiří Jeslínek, který nastupuje pod vedením svého otce za Klíčany ve středočeském krajském přeboru. Jeho mužstvo soutěž vede se stejným bodovým ziskem jako druhá Velim a Jeslínek mladší nasázel 11 branek. V tabulce najdeme i bývalého záložníka Viktorie Žižkov Aleše Pikla. Ten obléká dres Radovesic ve III. třídě na Litoměřicku. Již 44letý dokázal vstřelit 19 branek a jeho mužstvo se pohybuje ve středu tabulky. Známé je též jméno David Kalivoda, které v žebříčku najdeme. Ofenzivní záložník nastupoval i za Slavii Praha a proměnil penaltu na hřišti Ajaxu Amsterdam při postupu do Ligy mistrů. Nyní Kalivoda nastupuje v pražském krajském přeboru za TJ Sokol Královice a letos na podzim vstřelil 10 branek.

 

Najdete i Vy svého spoluhráče nebo kamaráda mezi TOP 500 kanonýry podzimu. Tabulky jsou k dispozici v galerii. Další dvoustovku střelců přineseme již zítra a v úterý se můžete těšit na nejlepší kanonýry.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou