NEJ VÍKENDU: Pět proměněných penalt v zápase a velké obraty ze ztráty čtyř branek

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu přinesly největší debakl, návštěvnost či kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

 

ČTYŘI ČERVENÉ V ZÁPASE NEHVIZDY - VELKÉ POPOVICE

Tři červené přišly už během prvních pětadvaceti minut zápasu, v 93. minutě pak šel ze hry v pořadí čtvrtý hráč (třetí z hostujícího tábora) a to za nejzávažnější přestupek - úder pěstí do protihráče. Hosté přesto vyhráli 4:3.

 

DEBAKL VÍKENDU

13:0:SK Střešovice 1911 B - AFK Slavoj Podolí Praha B (I.B A Praha)

 

BLANSKO TÁHNE 

Když lídr MSFL Blansko hraje doma, je to jistota vysoké návštěvy. Tentokrát si na vítězný zápas s Uničovem našlo cestu 628 diváků. Blansko už má na čele náskok sedmi bodů!

 

KANONÝR VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Milan Havel se zaskvěl v zápase I.A třídy  a v barvách Vintířova nasázel sedm gólů při výhře 13:2. V sezoně nastřádal Havel už 20 branek a v tabulce kanonýrů soutěže je druhý.

 

OBRATY A PŘESTŘELKY VÍKENDU

Bernartice/Žacléř B - SK MFC Svoboda - Hosté vedli po poločase 3:0, pak přidali čtvrtý gól, v 63. minutě to bylo 1:5... Jenomže domácí celek to nezabalil, do konce zápase srovnal na 5:5 a nakonec zvítězil po penaltách!

 

5 PROMĚNĚNÝCH PENALT V ZÁPASE

TJ Chodský Újezd - TJ Sokol Damnov  -  To se jen tak nevidí. Už v prvním poločase nařídil sudí tři penalty, v dalším průběhu došlo ještě na další dvě "desítky". Všichni exekutoři byli úspěšní a tak se i proto zrodil divoký výsledek 5:6.

 

VEDLI 4:1, ALE ZACHRAŇOVALI BOD V POSLEDNÍ MINUTĚ 5:5

1. FC Polešovice - TJ Sokol Prakšice: Polešovice si vybudovaly po první půli náskok tří gólů (4:1) a měly našlápnuto k pohodové výhře. Jenomže Prakšice ve druhém dějství zabraly a v 92. minutě šly do vedení 5:4! Domácí ale nakonec v nastavení stihly zareagovat a srovnaly alespoň na 5:5.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou