NEJ VÍKENDU: Při debaklu byla překonána hranice 20 branek. Tým se sbalil po půlhodině hry a sudímu vytýká i bídný pravopis

0

Stovky a stovky zápasů, tisíce a tisíce hráčů. Které mače České republiky ale v uplynulém víkendu přinesly největší debakl, návštěvnost či kteří střelci pálili nejpřesněji? To se dozvíte jen na fotbalunas.cz - je tu další unikátní přehled toho NEJ z hracího víkendu!

DEBAKL TÝDNE: PŘEKONÁNA DVACETIGÓLOVÁ HRANICE

Zápas třetí třídy na Bruntálsku TJ Břidličná B - Sokol Razová svedl proti sobě první a poslední tým tabulky. A byl z toho masakr. Po půli 9:1 napadalo ve druhém dějství ještě více branek. Konečný výsledek? 21:2!

 

ZDENĚK JANÁČ SE TREFIL OSMKRÁT

Nejvíce gólů nasázel v ČR o víkendu  Zdeněk Janáč, a to právě ve výše zmíněném zápase.

 

V HODOLANECH PŘILÁKÁ STOVKY FANOUŠKŮ I OKRESNÍ PŘEBOR

435 diváků na zápase OP? V Hodolanech realita! Domácí Sigma má našlápnuto k postupu do krajské soutěže, a ta by jí rozhodně slušela. Z posledního zápasu nám uživatel zaslal obsáhlou fotogalerii

 

PO PŮLHODINĚ HOTOVO, TÝM SE SBALIL A VYTÝKÁ SUDÍMU PRAVOPIS

"Ve 30. minutě jsem utkání ukončil utkání, protože domácí mužstvo odešlo z hrací plochy," shrnul rozhodčí k čemu došlo v zápase OP České Lípy mezi Sosnovou a Zákupy. Zástupce odstoupivšího týmu se vyjádřil následovně: "Od úvodních minut vedl rozhodčí utkání tendenčně proti klubu Sparta Sosnová. Jakýkoliv faul domácích hráčů byl oceněn žlutou kartou. O čem vypovídá počet karet za úvodních 30 minut. Sosnová obdržela pět žlutých a dvě červené karty, Zákupy jednu žlutou. Hlavní rozhodčí se dopustil několika hrubých chyb proti mužstvu Sosnové." Sosnová vytýká sudímu neodpískání penalty, špatné udělování karet či neoprávněné vyloučení. "Na základě toho všeho a na protest proti výkonu hlavního rozhodčího se mužstvo Sosnové rozhodlo opustit hřiště a utkání nedohrát. Domníváme se, že rozhodčí, který celé utkání řídí pouze z kruhu hřiště a ve zprávě rozhodčího udělá více než 25 pravopisných chyb, není schopný správně a spravedlivě řídit utkání," stojí v prohlášení domácího celku.

 

PO STRČENÍ UKONČIL SUDÍ DUEL. JEHO TEATRÁLNÍMU PÁDU SE ZASMÁL SNAD KAŽDÝ, STOJÍ V PROTESTU

Jak popisuje dění předcházející dalšímu předčasnému ukončení zápasu (tentokrát v OP Ústí nad Labem mezi Neštěmicemi B a Chabařovicemi) rozhodčí? "Po udělení dvou červených karet hostujícím hráčům vznikl chumel  hráčů kolem rozhodčího, kdy nebylo možno se vymanit z místa a po několika mírných strčení ze stran od hráčů přišlo zezadu intenzivní strčení od Maturkaniče do oblasti zadní části těla, poté si již pamatuji jen, že jsem se zvedal z hrací plochy a ukončil jsem utkání v 60. minutě ukončil." Ani v tomto případě "postižený" tým nelenil a podal protest. "Nesouhlasíme s popisem situace, kdy došlo k údajné inzultaci rozhodčího. Po udělení dvou červených karet hostujícím hráčům hlavní sudí Formánek couval před kapitánem hostů Michalem Culkem, který se domáhal vysvětlení, za co dostal červenou kartu on a hráč hostů Kršňák. Při couvání od kapitána hostů narazil do hráče hostů Maturkaniče, který mu neuhnul a pohybem břicha a prsou mírnou intenzitou do něj vrazil a tím došlo k teatrálnímu pádu sudího Formánka, kterému se zasmál snad každý, jelikož ho taková intenzita, kterou vyvinul hráč, ho nemohla svalit k zemi." 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou