Hodnocení tipování 12. kola a Expert tipu

0

Máme tady stoprocentní úspěšnost!!! A nejen jeden, ale rovnou dva tipéři dokázali bez chyby uhodnout všech osm zápasů 12. kola. Jsou jimi Jiří KlikVlastimil Fiala! Našemu Expertovi pro toto kolo se také dařilo a za špicí moc nezaostal.

Dvanáct kol se čekalo na stoprocentního tipéra a ti jsou najednou dva. Již zmínění Jiří Klik a Vlastimil Fiala bez zaváhání uhodli všechna utkání a zmenšili tak náskok dalším tipérům před nimi. Vlastimil momentálně okupuje 5. pozici v celkovém pořadí s 51 body a Jiří je se 46 body na 8. pozici. Nutno ale dodat, že Jiří má natipováno o tři kola méně a pokud bude se svou úspěšností 63,9% nadále pokračovat, bude z něj jistě aspirant na celkové vítězství tipovací soutěže.

 

Expertem pro toto kolo byl vybrán kapitán Žákavského fotbalového mužstva, Jakub Tišl. Nevedl si vůbec zle. Uhodl celkem šest z osmi utkání a v pořadí 12. kola se umístil ve skupince uprostřed výsledkové listiny. 

 

Své zaváhání z minulého kola, kdy Matěj Kuncendorfer ze Starého Plzence a Milan Primas z Košutky, brali pouhý bod za jeden uhodnutý zápas, tentokrát tito jmenovaní napravili. Uhodli sedm z osmi zápasů a spolu s Michalem Krčem z Radnic a Jaroslavem Rychalem zkrátili náskok Jana Kopače z Kaznějova o jeden bod, když Jan uhodl o jeden zápas méně. Ale stále vede s 54 body celou tabulku. Za ním jeto pěkně poskládané - 53 bodů má Milan Primas, 52 bodů Michal Krč a 51 bodů spolu s Vlastimilem FialouJaroslav Rychal.

 

Přejeme mnoho úspěchu v dalším tipování! Už teď můžete tipovat na následující, 13. kolo, a to přímo zde: Expert tip - 13. kolo 1.A třídy


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou