NEJ VÍKENDU: Za stavu 4:4 odmítli pokračovat v zápase. Kanonýr nasázel 10 gólů, zrodil se i potupný výsledek 20:1

0

Tak tenhle fotbalový víkend stál za to! Přinesl desetigólového střelce, nevídané obraty, parádní návštěvy a třeba také debakl s rozdílem devatenácti gólů ve skóre.

KANONÝR VÍKENDU - 10 (!) BRANEK V ZÁPASE

JIŘÍ FILA zažil výjimečný den. Už v 11. minutě utkání měl na kontě neskutečných pět tref. Ve zbytku zápasu přidal dalších pět kusů a celkem tedy nasázel neuvěřitelných 10 BRANEK V JEDINÉM ZÁPASE.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - PODPORA BLANSKA NEUTUCHÁ

Blansko v závěru zápasu (report, ohlasy) udolalo Znojmo a panuje tabulce MSFL. Zápas sledovalo 1186 diváků!

 

DEBAKL VÍKENDU - 20:1 

FK Duchcov vs. TJ Krásný Dvůr v I.B třídě Ústeckého kraje. První proti poslednímu. A byl z toho jeden z nejvyšších debaklů tohoto roku. Domácí potupili soupeře dvaceti góly.

 

OBRATY A PŘESTŘELKY VÍKENDU

Z 1:5 NA 7:6

Sokol Drahanovice a SK Šumvald sehrály v OP Olomouc nevídaný duel. Hosté už měli domácí Drahanovice na lopatě, pár vteřin po začátku druhé půle šly do vedení už 5:1. Jenomže domácí to nezlomilo a předvedli obrat, jakých se v sezóně moc nepovede...

 

0:6 PO PŮLI, NA KONCI 6:7

TJ Baník Líně B po půli ostudně prohrával o šest branek, jenomže TJ Sokol Pernarec krutě podcenil druhé dějství a nakonec bral body s odřenýma ušima.

 

PO POLOČASE PROHRÁVALI 2:4, PAK NASÁZELI 7 GÓLŮ

 SK Osečná prohrávala se Slovanem Frýdlant B (OP Liberec) 2:4 po půli, ale druhý poločas hosté absolutně nezvládli.

 

ZA STAVU 4:4 ODMÍTLI POKRAČOVAT V ZÁPASE

Zápas TJ Sokol Štítary - FK Aditeg Vrbovec-Dyjákovičky znojemské III. třídy se nedohrál, když v 74. min. mužstvo hostů opustilo hřiště a odmítlo pokračovat. Dyjákovičky přijely v deseti, přesto se dostaly do vedení, jenomže jejich hráči často dávali najevo nespokojenost s výroky rozhodčích. Za stavu 4:4 pak po dle hostů neodpískaném penaltovém zákroku odešli hráči hostujícího celku do kabin a očekávat se tak dá kontumace ve prospěch Štítar.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou