NEJ VÍKENDU: Dostat doma šestnáct gólů, to bolí. V I.A třídě dohrávali po červených a zranění v osmi hráčích

0

Co zajímavého se odehrálo na fotbalových trávnících České republiky o uplynulém víkendu? Přinášíme další unikátní přehled, opět nám neunikl například největší debakl republiky. 

DIVOČINY VÍKENDU

4 ČERVENÉ KARTY 

Červenalo se v zápase OP Rakovník mezí Kněževsí a Slabci.  Zajímavou podívanou měli diváci ve Svéradicích, v utkání se Starým Plzencem (I.A třída Plzeňský kraj). Dohromady padly rovněž 4 červené karty a vinou zranění a prázdné střídačky navíc dohrávali domácí v osmi lidech. ze zápasu máme reportáž i ohlasy.

 

16 KARET 

Rozhodčí si procvičil zápěstí při sahání do kapsičky i v utkání v OP Domažlice. Umravňoval hráče Mrákova B a Českou Kubicí celkem 16 kartami (tři z toho byly červené)!

 

DEBAKLY VÍKENDU

15:0 - Židovice - SK Štětí B (III. třída Litoměřice)

0:16 -  TJ Vltava Horní Vltavice - SK Vacov B (OP Prachatice)

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 709 diváků

V této rubrice sledujeme soutěže od třetí lígy níže. A právě ve třetí nejvyšší soutěži, a to ČFL, se zrodila největší návštěvnost tentokrát. Táborsko touží po návratu du druhé ligy a našlápnuto má dobře. Spoléhat se může i na podporu diváků, jeho výhru nad Rakovníkem sledovalo více než 700 fanoušků.

 

KANONÝŘI VÍKENDU - 8 GÓLŮ

Vacovský Gustav Bujok si smlsnul na obraně Horní Vltavice při debaklu víkendu a nasázel osm branek (celkem jich už nastřílel 25). Stejným kouskem  se předvedl při výhře 13:1 Adam Král z Brumovic v opavské třetí třídě.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou