FC Kralice - TJ FC SMRK 2:0 (2:0)

0

IV. třída skupiny A

          FC Kralice - TJ FC SMRK 2:0 (2:0) - hosté přijeli do Kralic opět v okleštěné sestavě, kdy jim z nejrůznějších důvodů chybělo až šest hráčů. Od začátku zápasu působili živěji domácí, ale jejich snaha dlouho vyznívala na prázdno. Nutno podotknout, že jim to hosté ze Smrku hodně usnadnili svým nemastným a neslaným výkonem. Hosté dokázali vyprodukovat za celý poločas jen dvě střely - a sice prvním pokusem mířil z trestného kopu mimo branku Š. Hort a druhý trestný kop v podání K.Ondráka sice končí v síti, ale protože se jednalo o nepřímý kop, tak branka nemohla být uznána. Domácí se sice dlouho zastřelovali, ale nakonec se přeci jenom dočkali ve 30.minutě, kdy domácí Kopeček umístěnou střelou k tyči mimo dosah brankáře Havlíka otevírá účet zápasu - 1:0. Když už se zdálo, že tímto výsledkem skončí první půle, tak se v 45.minutě nešťastně srazí dva hostující obránci, čehož využívá domácí Dračka, který přesnou střelou zvyšuje na poločasových 2:0. Začátek druhé půle svitne hostům naděje, kdy je za řeči vyloučen domácí Kopeček, ale ani více než 40ti minutová přesilovka k ničemu nevede a jsou to naopak s chutí hrající domácí, kteří i v deseti několikrát zle zatopí hostující obraně. Domácí tak po závěrečném hvizdu rozhodčího Kaláška berou zaslouženě tři body.

 

Komentář k zápasu - T.Man (asistent trenéra) - dnes jsme nepředvedli vůbec nic - natož, abych pak mohl někoho vyzdvihnout. Takhle se prostě o body nehraje. Doufám, že za týden v posledním zápase podzimní části doma proti Radkovicím předvedme úplně jiný výkon a že se s domácími fanoušky rozloučíme před dlouhou zimní pauzou vítězstvím. Speciální prémie už předseda vypsal, takže kluci mají snad o motivaci postaráno...


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou