Fotbalisté v Nedvědici podporují svými góly bystřický denní stacionář Rosa

0

Fotbalisté SK Pernštejn Nedvědice vstoupili do probíhajícího soutěžního ročníku s charitativní myšlenkou. Rozhodli se, že svými góly podpoří provoz denního stacionáře Rosa v Bystřici nad Pernštejnem, který spadá pod žďárskou Charitu

„Od srpna 2019 do června 2020 za každou vstřelenou branku všech družstev ve věkových kategoriích přispějeme částkou 50 Kč do kasičky, která bude umístěná v občerstvení na našem domácím hřišti v Nedvědici. Chtěli bychom dennímu stacionáři pomoci získat prostředky na dovybavení místností především pro klienty s těžším postižením. Současně bych rád upozornil, že do kasičky může přispět kdokoliv i z veřejnosti jakoukoliv částkou,“ popisuje projekt Pavel Vejrosta, předseda SK Pernštejn Nedvědice.

 

„Nápad uspořádat tuto benefici nás moc mile potěšil. Jsme moc rádi, že můžeme naši spolupráci navázat s další sportovní organizací. Naši uživatelé jsou fotbaloví fanoušci, rádi se o sportu baví, sledují fotbalové výsledky, je to pro ně důležitá činnost, která podporuje jejich rozvoj v komunikaci a v získávání a navazování nových přátelství,“ sděluje Bc. Petra Königová, vedoucí denního stacionáře Rosa a nadšeně doplňuje: „Moc se těšíme na nově vznikající spolupráci a doufáme, že nám tato činnost umožní rozšířit povědomí o nejen o naší službě a její potřebnosti.“ 

 

K dnešnímu dni je na virtuálním kontě 16.800,-Kč za 336 vstřelených branek. Průběžný stav konta lze sledovat na titulní stránce oficiální internetové prezentace klubu.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou