HVĚZDY V PRALESE: Daniel Kolář doplatil na karetní mariáš a vyfasoval červenou kartu!

0

Červená pro Daniela Koláře a Radka Dosoudila! Michal Ordoš je po půl roce zpět. David Lafata rozjíždí gólostroj! Tomáš Rosický dostal čtyři branky. Střelecký účet si konečně otevřel Pavel Simr. Z gólu se radovali i Vlasák, Pacanda, Šimák či Švancara!

Michal Ordoš se po dlouhém vleklém zranění vrátil po šesti měsících do sestavy Blanska. Jeho tým porazil ve šlágru kola Frýdek-Místek. Kouknětě na reportáž a ohlasy obou trenérů!

 

Milan Pacanda pálí i nadále. Trefil se i v sedmém zápase za Vícemilice a na svém kontě má už jedenáct branek.

 

David Lafata navázal na trefu z minulého kola. Tentokrát v závěru zápasu pečetil výhru Olešníka nad Blatnou. Podívejte se na report, ohlasy i sestřih branek!

 

Tomáš Vlasák rozhodl o výhře benického béčka na hřišti Záběhlic, když ve 48. minutě vstřelil vítěznou branku svého celku.

 

Skóre v zápase s Třeboní otevřel Jan Šimák. Jeho Lom nakonec vyhrál o dvě branky a bere tři body. Přečtěte si report a ohlas kouče Lomu!

 

Start Brno vyhrál ve Velké Bíteši. Skóre otevřel Petr ŠvancaraZe zápasu přinášíme reportáž, ohlasy i fotogalerii!

 

Nezvykle pozdě otevřel svůj střelecký účet Pavel Simr. Kouči se však za místo v základní sestavě odvděčil dvěmi brankami do sítě Kroměříže. Podívejte se na reportáž a ohlas!

 

Radek Dosoudil nedohrál v Domažlicích, když dostal po hodině hry červenou kartu. Houstoň nakonec neduržela bod, když si v závěru vstřelila vlastní branku. Koukněte na report, ohlasy a fotogalerii!

 

Tomáš Rosický podruhé v sezóně navlékl rukavice. Tentokrát Šestajovice pod vedením Jaromíra Bosáka jasně padly v Zelenči.

 

Daniel Kolář byl u výhru Přední Kopaniny nad Královicemi. Sudí Havel rozehrál v zápase karetní mariáš, když rozdal jedenáct žlutých karet. Na to nakonec doplatil explzeňský záložník, který byl 79. minutě vyloučen!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou