NEJ VÍKENDU: Prohrávali 2:6, nakonec slavili výhru! Došlo k dalšímu napadení rozhodčího

0

Co zajímavého se odehrálo na fotbalových trávnících České republiky o uplynulém víkendu? Přinášíme další unikátní přehled, opět nám neunikl například největší debakl republiky. 

DIVOČINA VÍKENDU

V I.B třídy Plzeňska se nedohrál zápas Studénky a Dlouhého Újezdu. A to kvůli napadení rozhodčího Šišky kapitánem domácích Vyšňovským. Sudí dění popsal v zápise následovně: "Za stavu 1:2 kapitán domácích Vyšnovský po odmávaném a odpískaném porušení pravidla odkopl vztekle míč mimo hrací plochu daleko na parkoviště. Na projev protestu následně začal nadávat slovy směrem k hlavnímu a pomeznímu rozhodčímu - "To nemyslíš vážně, co to pískáš." Následně jsem mu chtěl udělit druhou žlutou a tedy červenou, když jsem doběhl a hráč viděl moji kartu v ruce oběma rukama do mne vší silou vrazil do oblasti hrudníku, to jsem ještě ustál, předklonil jsem se, hráč se vytrhl domácímu hráči a vrazil do mne znovu do oblasti ramen, až mně vypadaly karty a píšťalka. Poté mi již poskytli ochranu asistenti a následně doběhl hlavní pořadatel a ostatní hráči. Ihned jsme opustili hrací plochu v doprovodu pořadatele. Necítil jsem se z fyzických důvodů na to dále pokračovat pro bolest v oblasti hrudníku."

 

DEBAKL VÍKENDU 14:0  

Šeberov bude v OP (II. třídě) Prahy bojovat o postup, Dubeč je otloukánkem soutěže. Výsledkem byl výsledek 14:0. 

 

KANONÝŘI VÍKENDU – 7 GÓLŮ

Daniel Kýček (FK Cvikov)  nasázel sedm branek na hřišti Vesce (I.B třída Lib. kraj), Dominik Brožík se stejným kouskem předvedl při výhře Nesperské Lhoty nad Kondracem B (III. třída Benešov).

 

PŘESTŘELKY

6:5 - Lukáš Treml proti všem

Baník Březenecká Chomutov vydřel divokou výhru 6:5, když nestíhal bránit hostujícího Tremla, ten nasázel domácím pět branek.

 

Obrat sezóny? Z 2:6 na 7:6p!

Sebuzín vedl v OP Ústí nad Labem nad domácím SKP Sever Ústí nad Labem po půli 4:2, v 54. minutě už to dokonce bylo z pohledu domácího celku 2:6! Pak to ale přišlo. SKP zahájilo stíhací jízdu, kterou v dovršilo vyrovnáním v 87. minutě. A po penaltách slavili domácí velké vítězství!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou