FC Březník – TJ FC SMRK 0:0

0

Další zápas IV. třídy nepřinesl žádnou branku 

FC Březník – TJ FC SMRK 0:0 – hosté přijeli sice bez čtyř hráčů základní sestavy, ale s odhodláním si napravit reputaci po výsledkové blamáži z minulého víkendu a udobřit si tak svoje fanoušky. Do zápasu vstoupili aktivně a vysunutým presingem dělali domácí obraně veliké problémy. Běžela 10.minuta zápasu domácímu brankáři Zedníčkovi se hrubě nepovedl pod tlakem odkop a doslova namazal hostujícímu O.Sobotkovi na velké vápno, jehož střelu směřující do opuštěné domácí branky ovšem stačil domácí obránce stečovat do zámezí. Další nadějný brejk hostů zakončuje O.Maláč, ale domácí obrana včele s brankářem Zedníčkem opět odvrací na roh. O chvíli později propadnou hosté uprostřed hřiště a rychlý brejk domácích končí střelou těsně vedle branky. O další chvíli později hosté znovu propadnou a je to hostující stoper F.Nováček, který vyhlavičkovává balon z brankové čáry. Domácí se v této pasáži hry nadechují k náporu a tak jejich další nebezpečný průnik hasí  těsně před vápnem hostující stoper F.Nováček jen za cenu žlutého kartonku. Z následného trestného kopu domácí úspěšní nejsou a míč končí v zámezí. Ve 30. minutě zápasu zahrává standartní situaci hostující Hort, jehož střelu tečuje domácí obránce a míč končí na břevně překvapeného brankáře Zedníčka a z následné dorážky nejsou hosté schopni dopravit míč do sítě. O chvíli později prochází domácí útočník středem hostující obrany jako nůž máslem, ale jeho samostatný únik likviduje s ledovým klidem pozorný brankář Havlík. A když neskončí brankou další skvěle kopnutá standartní situace hostujícího Horta, kterou zakončuje hlavičkou nad branku Sobotka – odchází oba soupeři do kabin za stavu 0:0. I ve druhé půli se akce přelévají nahoru dolů, ale obrany s oběma brankáři kralují. V nadějné příležitosti se ocitá chvíli po přestávce střídající hostující M.Helísek, ale nakonec se po dalším krásném pasu od špílmachra Horta do zakončení ani nedostane. Rozhodnout pro hosty může střídající D.Man – jehož krásně po úniku po levém křídle nachází před brankou Hort, ale jeho střelu zablokuje domácí obrana a tak utkání končí asi zaslouženou dělbou bodů.

 

Nejlepší hráči: Zedníček – Z.Štveráček, F.Nováček

Komentář k zápasu – T.Man (asistent trenéra) – za dnešní zápas musím kluky pochválit. Bylo to odmakaný a byly tam opravdu pasáže, které chceme ve hře vidět. Samozřejmě fotbal je o chybách a ty tam pořád jsou, takže je na čem stále pracovat. Při trošce štěstíčka jsme si mohli odvézt i tři body, ale bod z venku bereme. Jsem rád, že si kluci kritiku po minulém víkendu vzali k srdci a ten zápas odjezdili. V obraně musím vyzvednout dnes bezchybný výkon Z.Štveráčka a F.Nováčka, kteří svým zápalem v soubojích opravdu, jak se říká, „tvrdili muziku" a v záloze byl hnacím motorem delší dobu absentující Š.Hort. Doufám, že v posledních dvou zápasech podzimní části navážeme bodově na tento zápas a posuneme se do horní poloviny tabulky.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou