Poslední tým krajského přeboru versus Limberský a spol. Jak dopadlo střetnutí Staňkova s Viktorií Plzeň?

0

Svátek pro Staňkov. Na hřiště účastníka plzeňského krajského přeboru přijeli profesionálové z Plzně. Trenér Vrba nepřivezl zástupce, kteří si plní reprezentační povinnosti, ale jinak se početnému obecentsvu předvedly všechny plzeňské hvězdy. Zápas se odehrál v rámci projektu Kopeme za fotbal.

Přátelský zápas, 10. 10. 2019

FK Staňkov - FC Viktoria Plzeň 3:16 (2:8)

Branky: Mifek 2, Dolejš PK – Hořava 4, Chorý 3, Pernica 3, Hloušek 2, Limberský, Hubník, Mihálik, Kayamba.

Rozhodčí: Mokrusch – Šálková, Kubec

Sestavy:

FK STAŇKOV: Jánský – Zahoř, Dolejš, Gust, Liška, Čonka, Mifek, Hrdina, Vrba, Voves, Tlustý. Náhradníci: Kolros, Vacík, Doležal, Gabriel, Šuser, Nico, Bláha.

FC VIKTORIA PLZEŇ: Hruška – Limberský, Hejda, Hubník, Hloušek – Pernica, Procházka – Kayamba, Hořava, Mihálik – Chorý.

 

Staňkov uspěl v projektu pivovaru Gambrinus Kopeme za fotbal a užil si parádní odměnu. Do Staňkova ve čtvrtek 10. října dorazil trenér Pavel Vrba se svými svěřenci! Jak se účastníku krajského přeboru vedlo ve srovnání s profesionály? Nováček krajského přeboru v sezóně zatím tápe, na kontě má po devíti zápasech jediný bod, tomu ale nezabránil v tom si naplno užít souboj s Limberským, Hubníkem či Kayambou. Viktoriáni měli utkání, hrané na velmi mokrém terénu, samozřejmě pevně v rukou. Stovky fanoušků vidělo po osmi gólech Viktorie v každém poločase, nejvíce se dařilo čtyřgólovému Hořavovi. Prosadil se ale i Staňkov, dvakrát se blýskl Mifek. 

 

„Akce tohoto typu je pro tyto menší kluby velice dobrá. Určitě to může pomoci místnímu fotbalu. Hřiště bylo těžší, ale poprali jsme se s tím,“ řekl k akci plzeňský kapitán Roman Hubník pro web Viktorie. „Je hrozně důležité, že jsme se potkali s fanoušky v okolí Plzně. Přišlo jich hodně a doufám, že si to užili.“

 

VÍCE O PROJEKTU KOPEME ZA FOTBAL

 

 

ČTĚTE TAKÉ:

Fotbal je u nás na vesnici číslo jedna. A projekt Gambrinus Kopeme za fotbal nám přinesl parádní zážitky, chválí si klub z Kozolup

 

 

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou