Podceňovaný zdroj síly při tréninku. Který to je?

0

Také se vám často nechce na trénink kvůli chladnému podzimnímu počasí? Kondiční tréninky jsou v plném proudu a možná vás překvapí, jak zásadní může být špatná volba oblečení. Pakliže nedokáže odvádět pot, je to přímá cesta k záhubě - lépe řečeno k rýmě. Pocit chladu negativně ovlivňuje soustředění, rychlost a celkovou výkonnost. Vývojáři z Decathlonu proto vyvinuli spodní triko Keepdry 500.

 

Materiál těchto triček absorbuje a dokonale odvádí pot, takže tělo udrží suché a především v teple. Největší procento vláken tvoří polyester díky své schopnosti odvádět pot. Správná volba rovněž padla na polyamid, který zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. V zónách nejsilnějšího pocení jsou prodyšné úplety kvůli odvětrávání. Střih trička byl měl přiléhat k tělu, aby snadněji udrželo tělesné teplo. Nejpraktičtější použití je jako tzv. nultá vrstva, ideálně pod dres nebo další funkční prádlo. Použitá technologie Seamless s minimem švů snižuje riziko podráždění pokožky. Bonusem je možnost výběru trika hned ve dvanácti barvách.

 

Pokud nechcete běhat v humpoláckých teplácích a chcete zajistit teplo i spodní části vašeho těla, vyzkoušejte legíny ze stejného materiálu. Legíny se mimo jiné dají využít i na lyžování a rozhodně se ve vašem šatníku neztratí.

 

A cena? Decathlon se snaží zpřístupnit sport co nejvíce lidem a díky vlastnímu vývoji má dostupnou a bezkonkurenční cenu. Přesvědčte se sami na decatlon.cz. Pokud si nejste jisti velikostí, můžete si jich objednat více - doručení na prodejnu je zcela zdarma. Můžete navštívit i kamenné prodejny Decathlon. Vydejte se do oddělení kolektivních sportů a podívejte se na příjemný materiál, ze kterého jsou spodní vrstvy vyrobeny. V pohodlném oblečení s dobrou izolací si budete moci užívat tréninky v jakémkoliv počasí.

 

(PR text)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou