HVĚZDY V PRALESE: Lafata poprvé po zranění skóroval!

0

Milan Pacanda je k nezastavení! David Lafata začíná znovu pálit ostrými. David Jarolím už netrénuje v Rakovníku, ale za Újezd si zahrál a skóroval. Branky slavili i Dostálek, Holub nebo Jan Koller!

Adam Varadi stihl v duelu s Novým Městem na Moravě kromě žluté karty i potvrdit výhru svého celku. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlasy obou koučů!

 

Milan Pacanda se trefil i v šestém duelu v dresu Vícemilic. Tentokrát vstřelil dvě branky na půdě Pustiměře!

 

David Lafata se poprvé po zranění z jarní části sezóny trefil do černého. Jako střídající hráč v 88. minutě vyrovnal v Milevsku na konečných 1:1.

 

David Jarolím skončil po devíti dnech jako hlavní trenér Rakovníka. Sobotní duel svého Újezdu nad Lesy si ujít nenechal. Jarolím vstřelil jedinou branku hostí v 88. minutě, když jen kosmeticky upravil skóre.

 

Richard Dostálek otevřel skóre v zápase se Svratkou Brno. Domácí nakonec vyhráli 2:1.

 

Radim Holub v Hrochově Týnci jen korigoval v závěru zápasu. Koukněte na parádní fotogalerii od Groundhopping & Ultra!

 

Jan Koller se trefil za Smetanovu Lhotu v zápase s béčkem Protivína. Kollerův tým bral tři body.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou