David Jarolím po devíti dnech skončil ve funkci trenéra Rakovníku!

0

V pondělí 7. 10. 2019 ukončil trenér David Jarolím po pouhých devíti dnech svoji činnost u A-mužstva SK Rakovník se slovy: ,,Ukončuji krátkou spolupráci z osobních důvodů". Klub na tuto informaci uvalil informační embargo a událost komentoval v tiskové zprávě až po 24 hodinách.

 

"V pondělí dopoledne jsem byl po rozhovoru s Davidem Jarolímem velmi zdrcený, neboť spolupráce trenéra s hráči byla velmi dobrá. Od hráčů jsem měl i velmi dobré ohlasy. David se bohužel rozhodl spolupráci z osobních důvodů ukončit již po devíti dnech a mně spolu s výkonným výborem nezbývá než rozhodnutí respektovat. Odvolal jsem pondělní trénink A-mužstva, abychom měli 30 hodin na nalezení řešení. Další kroky pečlivě vyhodnocujeme a budeme o nich veřejnost informovat. Dnes po poledni zasedá mimořádně výkonný výbor. Vzhledem k tomu, že v sobotu hrajeme důležité utkání v 10. kole ČFL, tak prosíme veřejnost a média o zdrženlivost," sdělil k aktuálnímu dění předseda Marek Tvrz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou