NEJ VÍKENDU: Ve stejném zápase dali hned dva střelci po osmi brankách!

0

Kde v České republice padlo v zápase nejvíce karet, kde přišlo nejvíce diváků nebo kde se urodil největší debakl? Přinášíme unikátní ohlédnutí za posledním hracím víkendem!

DIVOČINY VÍKENDU

4 ČERVENÉ KARTY

Ve třech zápasech poslal rozhodčí ze hřiště čtveřici hráčů. Nejvíce karet celkově (14) padlo v utkání TJ Novoměstský Kladno - Slovan Velvary B (OP Kladno), čtyřikrát se červenalo v TJ Nezamyslice - TJ Tatran Dlouhá Ves (OP Klatovy) a TJ Sokol Železnice B - SK Sobotka B (Jičín III. třída).

 

DEBAKL VÍKENDU - 19:0  

TJ Sokol Sedlec - Pasohlávky - Ve IV. třídě okresu Břeclav vedoucí Sedlec zdemoloval desáté Pasohlávky. Jediný gól chyběl k dovršení dvacítky. I když ono i těch devatenáct gólů je potupných až až...

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU - 860 DIVÁKŮ

 Jihočeské derby v ČFL přilákalo téměř devět stovek diváků, Táborsko vyhrálo 4:0 nad Pískem a vládne tabulce před sparťanským béčkem

 

KANONÝŘI VÍKENDU – 8 GÓLŮ

Tomáš Křivánek a Erik Gecs válí v dresu Sokola Sedlec. Ten suverénně vede tabulku se skóre 61:5 po osmi zápasech. Křivánek a Gecs dokázali nevídanou věc – v zápase oba bok po boku nasázeli každý osm gólů (šlo o rekordní debakl 19:0). Jako kdyby se chtěli společně držet na špičce tabulky střelců – tam mají shodně po dvaceti brankách.

 

PŘESTŘELKY

9:7 - Duel Zaječic s Bukovany (IV. třída Břeclav) přinesl málokdy vídaný výsledek.

 

Z 0:5 NA 5:6 -  Tismice vedly ve III. třídě okresu Kolín po půli 5:0 a myslely si, že to proti Zásmukám bude už jen formalita. No, nebyla. Hosté se dotáhli na rozdíl jediného gólu a moc nechybělo, aby si odvezly bodový zisk. 

 

DRAMA V NASTAVENÍ PŘINESLO REMÍZU 6:6 - Tak tohle se jen tak nevidí. Malšovice sehrály s Horním Podlužím parádní duel. Po půli byl stav 3:3, pak se hosté utrhli a v 90. minutě vedli 5:4. Jenomže to nejzajímavějí se teprve chystalo. V 90. minutě proměnil domácí Gablík penaltu - 5:5. Po rozehrání si ale hned vzali vedení zpět hosté, když skórovali v 91. minutě. Ale ani to jim nestačilo, protože v 92. minutě Malšovice opět srovnaly a na penalty pak vyhrály 7:6!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou