TJ FC SMRK - FC Budišov-Nárameč "B" 0:4 (0:0)

0

Zápas IV. třídy 

TJ FC SMRK - FC Budišov-Nárameč "B" 0:4 (0:0) - samotnému utkání předcházel slavnostní ceremoniál + foto domácího zasloužilého funkcionáře a rozhodčího Antonína Musila se všemi aktéry zápasu. Domácí nastupovali do zápasu opět v nekompletní sestavě, ale s odhodláním potvrdit tři body z minulého víkendu z Třebenic. Rozjezd sice měli pomalejší, ale postupem první půle si vytvářeli tlak a řadu standartních situací, ale bohužel ani jedna neskončila kýženým gólem. Hosté hrozili z rychlých brejků, ale jejich střely byly buď hodně nepřesné nebo si s nimi poradil pozorně chytající domácí brankář Havlík. Když už se podařilo vstřelit domácím branku - jmenovitě Sobotkovi, tak radost domácích zmrazil praporek pomezního. O chvíli později z další standartní situace domácích hlavičkuje agilní Sobotka, ale jeho hlavičku s námahou vyráží hostující brankář těsně nad břevno. Za dalších pár minut se ocitá ve slibné příležitosti domácí Z.Štveráček, ale ani jeho pokus se nevejde mezi tři tyče. A když z další trmy vrmy před brankou Náramče nejsou schopní domácí zakončit a z rychlého brejku zakončuje hostující útočník jen do připraveného brankáře Havlíka - končí první poločas bez branek. Do druhé půle nastoupili domácí velice laxně a za svůj přístup byli i hned potrestáni, kdy si na rohový kop naskočil zcela osamocený hostující Věžník a otevřel skóre - 0:1. Domácí od této chvíle absolutně odpadli, byli u všech míčů později a nebyli schopni vyprodukovat kloudnější akci. Naopak hosté se první brankou uklidnili, s chutí kombinovali a byl to hostující T.Kazda, který v rozmezí 24min završuje čistý hattrick a postupně tak navyšuje skóre pro Nárameč až na 0:4. Jednu zmála šancí domácích v druhé půli vyprodukuje těsně před koncm opět Sobotka, ale jeho únik z křídla reflexivně vyráží hostující brankář. Stínem utkání je zranění domácích obránců Baláše a Kratochvíla, kteří oba museli nuceně střídat pro zranění kotníku. Zápas s přehledem sobě vlastním odřídil rozhodcovský nestor p.Čejka.

Komentář zápasu: Tomáš Man (asistent trenéra):  bohužel se nám nepodařilo navázat na vítězství z minulého víkendu. Fotbal se nedá hrát jenom 45minut a to byla dneska alfa omega. První půle ještě snesla nějaké měřítko, dokázali jsme si vypracovat řadu standartek i šancí, ale když nedáš gól, tak nemůžeš vyhrát. Navíc ve druhé půli se naše hra po inkasované brance zhroutila jako domeček z karet a na hřišti v podstatě existovalo jenom jedno mužstvo a to hostující. Doufám, že se vrátíme zpátky na zem a také že nám začne konečně fungovat a chodit na zápasy mladší generace hráčů, protože jejich výkony a celkově přístup jsou,nejen pro mě, zatím za očekáváním.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou