FOTO: Senzace v poháru! Chlumec nad Cidlinou dokázal vyřadit ligové Bohemians 1905, jeden z hráčů z frustrace zničil dveře od kabiny

0

V utkání třetího kola Mol cupu dorazili do Chlumce nad Cidlinou ligoví Bohemians 1905. Utkání mělo jasného papírového favority, ale domácí se na svého soupeře vytáhli, dokázali zvítězit a radují se z postupu do dalšího kola. Po Příbrami si tak Chlumec připsal další skalp mužstva z první ligy.

Bohemka nastoupila do utkání v téměř nejsilnější sestavě, přesto prohrála. Výbuch euforie zažil stadión v Chlumci nad Cidlinou hned v první minutě utkání, kdy se prosadil Jakub Jarochovský. Domácí byli ligovému superfavoritovi vyrovnaným soupeřem a šancí měli více než Bohemka. V 15. minutě mohlo být s Klokany ještě hůře, ale Tomáš Labík nenavázal na víkendové dvě trefy a pokutový kop po faulu Daniela Krcha neproměnil.

Ve druhém poločase hosté srovnali stav utkání. Po rohovém kopu se prosadil Jan Vodháněl. Poté byla Bohemka lepší, ale do šancí se téměř nedostala. V 87. minutě vyrazili domácí do rychlého protiútoku a Tomáš Bastin odšpuntoval obrovskou vlnu euforie většiny přítomných diváků. Bohemka už se z šokujícího údaru neprobrala a utkání prohrála.

Trenér Martin Hašek si po utkání stěžoval, že rozhodující branka padla z ofsajdu. Někdo z tábora Bohemians si pozápasovou frustraci vybil na dveří hostující kabiny.

 

Chlumec nad Cidlinou – Bohemians 1905 2:1 (1:0)

Branky: 1. Jarkovský, 87. Bastin – 73. Vodháněl.

Rozhodčí: Zelinka – Paták, Vodrážka.

ŽK: 1:1 (Jarkovský – trenér Hašek).

Diváci: 1457

Sestavy:
FK Chlumec nad Cidlinou: Petr – Špidlen, J. Havel, Jarkovský, Žahourek – Koubek – Veselka (65. Novotný), Kučera (55. Kopáč), Čáp, T. Labík – Bastin (91. Korba).
Bohemians Praha 1905: Valeš – Bartek, Hůlka, Krch (46. Záviška), Pokorný, M. Havel – Vodháněl, Jindřišek, Rada – Puškáč (34. Keita), Ugwu (71. Nečas).

Ohlasy:

„Utkání ovlivnila rychlá branka. První poločas byl v naší režii a kdyby to bylo 3:0, nikdo by se nemohl divit. Druhý poločas hrozil soupeř ze standardních situací, kterých si Bohemka vytvořila hodně. Sice jsme z jedné gól dostali, ale zbytek kluci fantasticky odbránili.“ uvedl zkušený brankář domácích Radek Petr.

 

Hodnocení trenéra Bohemians Martina Haška pro Bohemka TV.

 

Zdroj: Facebook FK Chlumec nad Cidlinou


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou