NEJ VÍKENDU: Dvakrát se nedohrálo kvůli útoku na rozhodčího. Blansku zase pomáhala tisícovka diváků

0

Kde v České republice padlo v zápase nejvíce karet, kde přišlo nejvíce diváků nebo kde se urodil největší debakl? Přinášíme unikátní ohlédnutí za posledním hracím víkendem!

 

DIVOČINY VÍKENDU 

13 KARET - SK Brušperk -  FC Bílovec (KP Moravskoslezský kraj)

"Jediné, co chci říct, že rozhodčí hrubě nezvládl utkání. Po zápase se mi dokonce i přítomný delegát omlouval. To ale s výsledkem nejspíše nic neudělá. Já jsem rád, že jsme zápas vůbec dohráli. Více bych to nechtěl komentovat," řekl fotbalunas.cz po zápase vedoucího domácího celku. Žádný zápas v republice nepřinesl víc karetních napomenutí.

 

RUKAMA VRAZIL DO ROZHODČÍHO, TEN UKONČIL ZÁPAS

Brankář Petr Ježek v zápase III. třídy okresu Kroměříž Rymice - Zahnašovice za hranicí pokutového území vrazil kolenem a rukama do útočícího hráče, který se chystal zakončit útočnou akci. Sudí Caletka mu za to udělil červenou kartu, jenomže Ježek se s tím nesmířil. "Po udělení karty do mě prudce vrazil rukama, kdy přivodil můj pád. Po tomto jsem byl otřesen a nebyl jsem schopen pokračovat v řízení utkání. Při odchodu z hrací plochy na mě křičel urážky "Ty *uráku". Spoluhráči vyloučeného hráče se za něj přišli omluvit a měli obavy o mé zdraví, protože síla úderu do mě byla velká."

 

ODHALEN FOTBALISTA HRAJÍCÍ NAČERNO

Po týdnu opět jedna úspěšná detektivní práce. Hostující celek Bělče reklamoval v poločase utkání ve Stochově (III. třída Kladno), že jeden z hráčů domácích není ten, za koho se vydává dle zápisu v utkání. A po předložení občanského průkazu se to potvrdilo. Domácí poté odmítli pokračovat ve hře pro malý počet hráčů, takže utkání se nedohrálo. Po ukončení utkání došlo ze strany vyloučeného hráče z prvního poločasu Filipa Loudy ke slovnímu napadení a vyhrožování k rozhodčímu. V prostorách šaten způsobem mu dle sudího nadával: „Tak co jsi spokojenej?! Ty *undo! Já si tě někde najdu ! Mě je jedno, že nebudu hrát, ale rozbiju ti někde hubu! Jsi ubožák **rde !“). Vyloučený hráč byl následně vyveden hlavním pořadatelem.

 

ZKUS MI JI DÁT!

Další zápas, který byl ukončen předčasně. Na vině byl Jiří Multrus, který v 74. minutě strčil do rozhodčího Slabého v utkání Chotěšova a Nezbavětic (III. třída Plzeň Jih). Jak tato situace vypadala z pohledu sudího? "Po souboji ve vápně domácího hráče s brankářem hostí, jsem zapískal faul na brankáře. Poté ke mě běžel Multrus a křičel na mě: "Co ty pískáš? To měla být penalta!" Po upozornění hráče, že má již udělenu jednu žlutou kartu jsem hráče varoval, že již jednu má a že v případě pokračování v tomto chování mu může být udělena druhá žlutá karta, odpověděl opět řevem: "Zkus mi jí dát!" Za dané chování, jsem tedy hráči udělil druhou žlutou kartu.

Protože se jednalo o druhou žlutou kartu (první žlutá karta, mu byla udělena za kritiku rozhodčího), tak v momentě, kdy jsem sahal pro červenou kartu, se tento hráč proti mě rozběhl a udeřil mě otevřenou dlaní do krku zhruba střední silou. Prakticky ihned po tomto útoku jej odtáhl jeden z hostujících hráčů. Domácí hráči na mě pouze pokřikovali, že "si za to mohu sám". Po ataku jsem neupadl, ale cítil jsem se dosti otřesený. Zápas jsem ihned ukončil a odešel do kabiny. Při odchodu do kabiny Multrus stál u východu ze hřiště a ještě na mě řval: "Vůbec se ke mě nepřibližuj!" Odchod do kabiny jinak probíhal bez komplikací stejně jako odchod ze stadionu a potvrzení zápisu vedoucími mužstev."

 

KANONÝŘI VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Trojice střelců nasázela sedm branek - Petr Pavlák z týmu Libchavy (při výhře 12:1), Patrik Aubrecht z Bečova (13:0) a Josef Šindelář z Předína (14:0)

 

DEBAKLY VÍKENDY 

14:0Předín - Štěměchy (IV. třída B Třebíč)

0:12FK Ledce - TJ Baník Zbůch (OP Plzeň sever) - Největší debakl domácího týmu si odnesli fotbalisté Ledců, kterým dvanáct fíků nasázel Zbůch. 

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

FK Blansko - FC Hlučín - 948 diváků

A zase to Blansko. Jihomoravský celek vládne MSFL a fanoušci ho mohutně podporují. Po výhře 5:1 si další vysoké číslo diváků pochvaloval kouč Zbyněk Zbořil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou