Hodnocení tipování 8. kola a Expert tipu

0

Expertem pro 8. kolo jsme vybrali Davida Kroce z Rokycan. Jak si vedl v porovnání s dalšími tipéry v této naší každotýdenní soutěži? A zamíchlo se opět pořadí našich pravidelných tipérů?

David Kroc se svého úkolu zhostil velmi dobře a trefil hned šest utkání z osmi. Zmýlil se akorát, když věřil, že by Žihle mohla po dlouhé době vyhrát a poté se netrefil do utkání Starého Plzence s Kaznějovem, který skončil remízou. Jeho tipy však patří mezi ty lepší, a tak stejně jako jeho předchůdci doporučujeme pokračovat v pravidelném tipování. 

Toto kolo vůbec nevyšlo Milanu Primasovi z Košutky, který uhodl pouze 3 zápasy a usadil se na posledním místě naší víkendové tabulky. Nezmiňujeme ho jen tak, jelikož tento tipér ještě před dvěma týdny vedl kompletní tabulku, ale tímto si moc nepřilepšil. Na prvního Jana Kopače z Kaznějova už ztrácí 2 body, který trefil pět utkání a bodově se na Primase dotáhl Jiří Klik, který přeskočil radnického Michala Krče

Jiřímu Klikovi se tento víkend povedl, trefil hned sedm utkání a stejně tak uhodli Jan Voráč st., ze Startu Luby a Vladislav Fiala.

Stále jsme však nenarazili na stoprocentního tipéra, tak snad se to brzy někomu povede. Hodně štěstí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou