TJ Třebenice "B" - TJ FC SMRK 1:2 (0:1)

0

Základní sestava Smrku: 

Nykl Aleš      

TJ Třebenice "B" - TJ FC SMRK 1:2 (0:1) - domácí do zápasu vstoupili aktivněji, byli důraznější v osobních soubojích a lepší na míči. Postupem času se, ale začali osmělovat i hosté ze Smrku a hra se vyrovnala. Přítomní diváci se dočkali i prvních šancí na obou stranách. Nejprve zahrozili domácí za standartní situace, ale hlavička domácího útočníka skončila pouze na břevně a následně míč dopravil pro hosty do bezpečí stoper T.Kratochvíl. Na druhé straně se krásně na křídle uvolnil hostující L.Štveráček, ale jeho samostatný únik z úhlu přečetl domácí brankář Nykl a zachránil domácí od pohromy. O chvíli později se pěkně do míče z trestného kopu z 25min. opřel hostující T.Kratochvíl, ale svoji pumelicí jenom vyprášil rukavice domácího brankáře. Těsně před pauzou doslova namazala hostující obrana domácímu útočníkovi Buďovi na malé vápno, ale ten naštěstí pro hosty trefuje jenom náruč připraveného brankáře M.Havlíka. Když už se zdálo, že první poločas skončí bez branek, tak ve 43min domácím stoperům propadne balon na zcela zapomenutého T.Mana, který levačkou placírkou kolem vybíhajícího brankáře otevírá skóre - 0:1. Začátek druhé půle jakoby hosté byli ještě myšlenkami v kabině, čehož domácí využívají v 47min. k vyrovnání z hodně přísně nařízené penalty - 1:1. Neuběhnou ani dvě minuty a hosté si berou vedení zpět. To hostující stoper F.Foltýn posílá dlouhý nákop na domácí branku, přičemž domácí brankář balon nepochopitelně podběhne a pro hostujícího účtočníka O.Sobotku je to doslova bonbonek dorazit balon do opuštěné domácí branky - 1:2. Domácí se snaží o rychlou odpověď, ale hostující obrana v čele s brankářem M.Havlíkem odolává. Naopak se otevírají okénka v domácí obraně, ale hostující O.Sobotka svoje dva samostatné úniky zahazuje a brankou nekončí ani velké šance střídajících O.Maláče a D.Mana. A když neskončí brankou série domácích standartních situací, tak si hosté odvážejí šťastné tři body za vítězství 1:2.

 

Komentář k zápasu - T.Man (hráč) - pro nás zlaté body tady odsud. Bylo důležité pokrýt domácího nestárnoucího špílmachra L.Hrbáčka, který ve svém věku stále ukazuje neskutečný přehled ve hře a zvládá i dvě utkání za víkend. Pokud bych měl dnes vyzdvihnout někoho na naší straně, tak si absolutorium zaslouží oba stopeři - T.Kratochvíl a F.Foltýn, kteří snad neprohráli jediný souboj. Doufám, že nám tohle vítězství psychicky pomůže a že to za týden potvrdíme před vlastními fanoušky v derby s Náramčí.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou