Rakovník má nového hlavního trenéra, je jím David Jarolím

0

SK Rakovník reaguje na nepříliš povedený start do soutěže angažováním hlavního kouče Davida Jarolíma. 

 

Středočeši si připsali dvě výhry ze sedmi utkání a krčí se na čtrnáctém místě tabulky. Na danou situaci zareagovali posílením trenérského štábu. Jako hlavní kouč přichází David Jarolím.

 

David Jarolím začínal fotbalovou kariéru ve Slavii Praha, odkud přestoupil do Bayernu Mnichov, kde si během tří let připsal jeden bundesligový start. Poté přestoupil do druholigového Norimberku. Hned v první sezóně se klubu povedlo postoupit do Bundesligy. V nejvyšší německé soutěži odehrál Jarolím za Norimberg dvě komletní sezóny a po sestupu klubu přestoupil v roce 2003 do celku Hamburger SV. Během svého devítiletého působení v Hamburku se stal klubovou ikonou. Za klub si připsal 253 zápasu a 14 vstřelených branek. Zahrál si i evropské poháry. Po konci v klubu v červnu 2012 si našel angažmá ve francouzském Evianu. Zde ale odehrál pouze 5 utkání a po třech měsících z osobních důvodů skončil. V lednu 2013 se dohodl na působení v Mladé Boleslavi a zde si připsal premiéru v české nejvyšší soutěži. Dres klubu z města automobilů oblékal rok a půl, připsal si 39 startů a vstřelil jednu branku. Na konci sezóny 2013/2014 ukončil ze zdravotních důvodů hráčskou kariéru. Za reprezentaci nastoupil syn Karla Jarolíma k devětadvaceti zápasům a jednou skóroval.

 

Dosavadní trenér Rakovníku Libor Šíma se posouvá na pozici asistenta. „Na spolupráci s Davidem Jarolímem se těším a myslím, že se od něj mohu nějaké věci naučit nebo si převzít.“ říká Libor Šíma. Dalším asistentem trenéra bude nově Richard Stražan, se kterým kouč Jarolím působil v Olympii Radotín.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou