HVĚZDY V PRALESE: Bosák trénuje Rosického. Malý Mozart vychytal penaltový rozstřel pro Šestajovice!

0

Malý Mozart v bráně pod vedením Jaromíra Bosáka v okresním přeboru! Hattrick pro Richarda Dostálka. Milan Pacanda je v ráži. Premiérová branka pro Rudolfa Otepku. Mario Lička znovu vystřelil svému týmu tři body! Kincl, Lengyel a Černý – třikrát dvě branky! 

Milan Pacanda má formu. Vícemilice těžily z jeho branek ve čtvrtém utkání v řadě. Tentokrát se prosadil dvakrát na v domácím zápase s Bučovicemi!

 

Parádní formu má Mario Lička. Ten svojí brankou ve prospěch Zbuzan rozhodl druhý zápas v řadě. Tentokrát v Drozanech.

 

Zazářil Jaroslav Černý. Ten vstřelil dvě branky na hřišti 1999 Praha a díky nim jeho Chabry otočily nepříznivě se vyvíjející duel.

 

První branku v dresu béčka Malše Roudné si na své konto připsal Rudolf Otepka. Jeho branka nastartovala domácí tým a zápas nakonec skončil dělbou bodů. Ze zápasu přinášíme reportáž a ohlas hostujícího kouče.

 

Marek Kincl se vyplácí Zlatníkům. O minulém víkendu vstřelil dvě branky a jeho tým porazil Krňany 5:2.

 

Richard Dostálek zářil v dresu Bosonoh, které doma rozdrtily Ráječko 5:1. Kouč rezervy brněnské Zbrojovky vstřelil tři góly!

 

Planá loupila na půdě Malše Roudné a dvěma brankami jí k tomu pomohl Roman Lengyel. Ze zápasu přinášíme reportáž, ohlas i parádní fotogalerii od Groundhoppin & Ultra!

 

Tomáš Rosický se po roce představil v dresu Šestajovic, a to pod vedením komentátora Jaromíra Bosáka. Ten Šestajovice vede jako hlavní trenér. Malý Mozart netvořil hru, ale chytal a jeho tým vyhrál po penaltovém rozstřelu! Do utkání zasáhl i Rosického bratr Jiří nebo komentátor České televize Vlastimil Vlášek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou