NEJ VÍKENDU: Po půli bylo dohráno - odhalen byl totiž fotbalista hrající načerno. Oblíbený výsledek byl 15:0

0

Kde v České republice padlo v zápase nejvíce karet, kde přišlo nejvíce diváků nebo kde se urodil největší debakl? Přinášíme unikátní ohlédnutí za posledním hracím víkendem!

 

DIVOČINY VÍKENDU 

14 KARET - Tatran Rakovník - Arsenal Česká Lípa, zápas divize A, se odehrál v hodně nervózním duchu. Výsledkem bylo celkem čtrnáct udělených karet. Že měl rozhodčí hodně práce je znát i z fotogalerie.

 

BITKA TÝMŮ - V Pohledci se nedohrálo, v 81. minutě bylo utkání ukončeno po hromadné bitce - více ZDE!

 

HRÁL NAČERNO, UTKÁNÍ BUDE KONTUMOVÁNO - Ze zápasu nejnižší třídy na Plzeňsku se odehrála jen první půle. Pak byl odhalen "černoch" v týmu Všerub B. Rozhodčí k tomu v zápise uvedl: "Zápas nedohrán z důvodu neoprávněno startu hostujícího hráče. Při následné kontrole hráč udal chybné datum narození, a po kontrole fotografie se přiznal že hraje na cizí registraci. Zápas o poločase ukončen z důvodu neoprávněného startu hráče č.9."

 

KANONÝŘI VÍKENDU - 7 BRANEK V ZÁPASE

Martin Tott ze Zdětína B (při výhře 10:1) a Lukáš Čížek z Tachova (13:0) nasázeli sedm gólů v zápase!

 

DEBAKLY VÍKENDY 

15:0 - Hned třikrát se urodil tento výsledek. Líšeň C takto porazila Slovan Brno B, Vilémov zostudil tým Kláštercké Jeseně a Dalovice si pohrály s Verušičkami. 

0:12 - Sokol Stará Paka se zasloužila o nejvyšší výhru na venkovním hřišti, když strčila do kapsy celek Chomutic.

 

NÁVŠTĚVA VÍKENDU

Jiskra Domažlice - Viktorie Plzeň B - 958 diváků

Západočeské derby v ČFL. Diváky potěšil i nástup Kayamby v dresu plzeňské rezervy, který se v béčku začíná rozehrávat po zranění. Ze zápasu máme reportáž, fotky i ohlasy trenérů vč. Pavla Horvátha.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou