Hodnocení tipování 7. kola a Expert tipu

0

Tipovačka 7. kola skončila úvodním hvízdnutím do píšťalky rozhodčího na plzeňském Petříně a výsledky byly známy již v neděli. Dnes si jednotlivé tipéry krátce zhodnotíme. Jak se dařilo námi vybranému expertovi, Jiřímu Švambergovi? Dopadl lépe než předchozí tipér? 

Pro 7. kolo byl vybrán jako expert kaznějovský brankář Jiří Švamberg a svého úkolu se zhostil velmi dobře. Uhodl celkem 5 utkání z 8, čímž se řadí mezi dvojici stejně úspěšných pravidelných tipérů, Matěje Kuncendorfera ze Starého Plzence a Jiřího Klika. Velmi dobré tipy a naše doporučení - tipuj pravidelněji!

Dosavadní lídr tipovací soutěže, Milan Primas z Košutky, trefil o jeden zápas méně než jeho pronásledovatel, Jan Kopač z Kaznějova, který se na něj tímto bodově dotáhl. Celkově mají oba borci na kontě 30 bodů. Tato vedoucí dvojice je následovaná na třetím místě Michalem Krčem z Radnic, který zaostává o 2 body.

Je potřeba zmínit, že ani jeden tipér nepočítal se ztrátou Kralovic, v domácím utkání se Starým Plzencem, a to ani jejich zástupce, Matěj Kuncendorfer! Kdyby svému týmu věřil, dotáhl by se bodově na čtvrtého Jiřího Klika.

Toť krátké zhodnocení Vašich tipovacích schopností, netrpělivě čekáme na jedince, který zvládne uhodnout všech 8 odehraných utkání jednoho kola. Držíme všem palce a již teď můžete tipovat následující týden. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou